•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Planes, Trains and Automobiles Remake ujedinjuje Will-a Smith-a i Kevin-a Hart-a

Paramount Pictures potpisao je ugovor sa Will Smith-om i Kevin Hart-om da igraju u remake-u klasika John Hughes-a iz 1987. godine.

John Hughes-ov klasik dobija rimejk. Paramount Pictures se udružio sa Will Smith-om i Kevin Hart-om zbog novog pristupa na Planes, Trains & Automobiles. Smith i Hart su u planu da igraju u remake-u, a biće i deo produkcije projekta. Smith i Hart imaće glavne uloge. Steve Martin i pokojni John Candy bili su u glavnim ulogama u originalnoj komediji iz 1987. godine.

Prema novom izveštaju, Will Smith i Kevin Hart će glumiti i producirati Planes, Trains and Automobiles remake. Smith će producirati putem njegove kompanije Westbrook Studios, a Hart će producirati putem njegove vlastite Hartbeat Productions. Aeysha Carr spremna je da napiše scenario. Neki od Carr-ovih prethodnih projekata uklјučuju Brooklyn Nine-Nine i Hulu-ovu nadolazeći Woke. Ovo će obeležiti Carr-ov celovečernji scenaristički debi. Trenutno nema reči o tome ko bi mogao da režira budući film.

Will Smith je glumio u nekoliko hitova poslednjih godina, uklјučujući Suicide Squad, Aladdin i u skorašnje vreme, Bad Boys for Life. Neke od Smith-ovih drugih uloga uklјučuju uloge u filmovima Men in Black, Independence Day i The Fresh Prince of Bel-Air. Kevin Hart je u međuvremenu bio prilično zauzet. Neke od njegovih nedavnih uloga na ekranu uklјučuju Night School, Jumanji: The Next Level i njegovu Quibi seriju Die Hart. Glumac ima trenutno nekoliko projekata na kojima radi, uklјučujući The Man from Toronto i Monopoly.

Planes, Trains and Automobiles režirao je John Hughes. Usredsređuje se na Neal Page (Steve Martin), koji je zaluđenik koji voli da sve ima pod kontrolom. Žuri za povratkom kući u Čikago za Dan zahvalnosti kada mu je let preusmeren u daleki grad Kanzas zbog neočekivane snežne oluje. Kako njegovo duševno stanje počinje da se raspliće, on je primoran da se udruži sa pričlјivim prodavcem po imenu Del Griffith (John Candy). Neal ga smatra izuzetno dosadnim ali njih dvojica se sprijateljuju (ili ne) dok pokušavaju da prevladaju niz grešaka na putovanjima kako bi stigli do odredišta.

Film je bio solidan hit u njegovim danima, ali od tada je dobio status prazničnog klasika. Kao takav, Paramount radi rimejk, čak i sa dve isplative zvezde, je nekako pomalo rizično. Ali rimejkovi nastavljaju da i dalјe predstavlјaju veliki posao u Hollywood-u, a druge komedije poput Dirty Rotten Scoundrels i Overboard takođe dobijaju remake, između ostalih, poslednjih godina. Studiji se, posebno sada, trude da pronađu načine da se izbore na tržištu. Upotreba poznatih naslova ostaje popularan način da se to postigne.

Zbog onog što možda vredi, Will Smith je glumio Duha u Aladdin-u, još jednom remake-u volјenog klasika, i na blagajnama je zaradio više od milijardu dolara. Pod pretpostavkom da su glavne uloge nekako slične, još nije otkriveno koju ulogu će Smith ili Kevin Hart preuzeti, ali verujemo da su u pitanju glavne uloge u rimejku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu