•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bill Murray i Rashida Jones u novom filmu Sofie Coppola

Gledanje trejlera za novi film Sofie Coppola, On the Rocks, izaziva snažan osećaj nostalgije dok zvezde Bill Murray i Rashida Jones trče oko pred-pandemijskog New York City-a.

Jones glumi Lauru, ženu čiji se život počinje da raspliće kada njen suprug Dean (Marlon Wayans) počinje da provodi sve više i više vremena daleko od kuće. Da li je vara? Ona njenu neizvesnost nosi ocu Felix-u (Murray) čija istorija šarmiranja žena, čini ga, u njenom umu, savršenom osobom koja može da shvati stvari.

Nažalost, Felix-ov plan je da jednostavno prati Deana i vidi šta on smera. Iako je Laura u početku otporna, ona se na kraju slaže i njih dvoje kreću u avanturu širom grada. To nije samo šansa za njih dvoje da se svađaju o njihovim različitim pogledima na odnose - Felix nije ništa ako nije antikiviran, navodeći mušku potrebu za ponovnim uspostavlјanjem odnosa, dok Laura to mišlјenje smatra odbojnim - ali im to predstavlјa i priliku da se povežu.

Film, koji su distribuirali A24 i Apple, biće predstavlјen na Apple TV Plus u oktobru.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...