•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Milica Mandić hrabra poput Mulan

U susret večerašnjoj premijeri Diznijevog igranog filma "Mulan" koji će se već od sutra, 10. septembra naći na repertoarima domaćih bioskopa, o hrabrosti kao vrlini koja krasi kinesku epsku ratnicu, ali i uspešne sportiste, govorila je naša svetska šampionka u tekvondou Milica Mandić. Video o hrabrosti koja je svojstvena ovim dvema junakinjama našao se jutros na zvaničnoj Facebook stranici filma.

"Video je sjajan, srećna sam što sam imala priliku da učestvujem jer Mulan je oduvek predstavljala za mene jaku devojku, koja se pored svih izazova koje ima bori za prave vrednosi i za ono što je ispravno. To je za mene čast! Borba za viši cilj, ostati dosledan sebi i ispravnim motivima," rekla je naša sportiskinja i dodala "Imala sam prilike da idem tamo i upoznam kulturu. Njih je oduvek krasila besprekorna disciplina, poslušnost i hijerarhija i to je ono što najviše cenim kod njih."

Priča je nastala po kineskoj pesmi “Balada o Mulan" i ispričana je mnogo puta tokom vekova, a 1998. snimljen je animirani film "Mulan" koji je ostvario planetarnu popularnost, a voljen je i danas. Rediteljka Niki Karo snimila je igrani film koji je od 10. septembra na repertoaru srpskih bioskopa.

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....