•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Project Power 2’ imaće potpuno novi pristup superherojskim filmovima

Nova filmska ponuda Netflix-a, naslov ’Project Power’ u kome su u glavnim ulogama Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt, postigla je pogodak među publikom, i nalazi se nedeljama na vrhu liste najgledanijih naslova na platformi Netflix. Naravno, bilo je već zahteva da se radi nastavak u kome bi se detaljnije istražio komplikovani svet Project Power-a. Mattson Tomlim, koji je napisao scenario za film, rekao je da će njegove ideje za Project Power 2 poslati franšizu na sasvim druge žanrovske puteve.

"Mislim da je očigledno da je prioritet da se ispriča dobra priča i napravi dobar film. I iskreno, koliko sam uzbuđen zbog mogućnosti da nastavim sa likovima, mislim da je moja ideja, vrsta tablete koja vam može dati tu supersilu, koja je dovolјno leplјiva da zaista želim da nastavim sa žanrovima Rubikove kocke.To je kao, koja je to verzija horor filma te ideje? Koja je to verzija ove ideje o starosti? I mislim da ako ovaj film dobro prođe, potrebno je napraviti argument da Netflix treba to da istraži. Nadam se da će fanovii bezobrazno početi da ga traže".

Projekt Power priča pričuo policajcu iz New Orleansa, kojeg glumi Gordon-Levitt, koji se udružuje sa bivšim vojnikom, koga glumi Foxx, kako bi zaustavio trgovinu novom drogom na ulicama koja korisnicima daje nekoliko minuta super moći, bez načina da kontrolišete koje to moći dobijate.

Film je primlјen sa mešovitim i pozitivnim kritikama, hvaleći performanse glavnih glumaca, dok je priča kritikovana zbog zauzimanja njegove intrigantne premise i pretvaranja u akcijski triler. Ipak, činjenica da je film trendovao na prvom mestu na Netflix-u pokazuje da je opšta publika u njemu videla nešto dragoceno, a to čini verovatnijim za buduće nastavke i spinoff-ove.

Naravno, veliki deo apela fanova bilo je prisustvo Joseph Gordon-Levitt-a i Jamie Foxx-a, tako da bi imalo smisla da nastavak nastavi putovanje njihovih likova, umesto da se okreće u potpuno novom pravcu. Na kraju Project Power-a, Foxx-ov lik Art se ponovo ujedinio sa njegovom ćerkom Tracy, i oni su u bekstvu od vlade sa novim setom moći.

S druge strane, lik policajca Gordon-Levitt-a Frank Shaver završio je prvi film sa namerom da razglasi o tajnoj vladinoj operaciji koja je, pre svega, stvorila super-drogu, potez koji malo verovatno da će proći dobro sa vlastima. Dakle, nastavak bi mogao da vidi Art-a i Frank-a kako ponovo udružuju snage kako bi se nosili sa novim dimenzijama problema sa super-drogom sada kada su određeni vladini programi postali ugroženi zbog njihove uloge u stvaranju droge. Ostaje da se vidi kako će nastavak Project Power-a, kada i ako bude snimlјen na Netflix-u, odlučiti da istraži ove teme.

Uz glavnim ulogama filma ’Project Power’ su Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance i Amy Landecker, a Project Power je dostupan od 14. avgusta na Netflix-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila