•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jim Parsons otkriva pravi razlog zašto je napustio ’The Big Bang Theory’

Jim Parsons otkriva šta je motivisalo njegovu odluku da napusti ’The Big Bang Theory’. U 2018. godini izbile su vesti da je dugotrajni sitcom CBS-a završio sa 12 sezona. Ovo je zbunjivalo mnoge fanove pošto je mreža upravo potvrdila nameru da naruči još godinu dana serije. Nedugo zatim, izveštaji su otkrili da je na kraju ’The Big Bang Theory’ završena jer Parsons, koji glumi Sheldon Cooper-a, više nije bio zainteresovan za povratak u potencijalnu sezonu 13.

Glumac je neko vreme ostao nem zbog njegove odluke. Stvarno se otvorio za to tek nakon što se ’The Big Bang Theory’ zvanično završila u maju 2019. Podelio je da iako nikada nije stvarno vreme za napuštanje šou-a imajući u vidu da su glumački kadar i ekipa postali neverovatno bliski zajedno radeći od 2017. godine, Parsons je verovao da su uradili sve u ’The Big Bang Theory’. Umesto da ga muzu radi održavanja emisije u eteru, odlučio je da je za njega vreme da se to završi.

Sada, međutim, glumac dalјe objašnjava šta ga je zaista motivisalo da se udalјi od unosne tezge tokom nedavnog gostovanja u Daviu Tennant Does A Podcast With... Tokom njegovog vremena dok je igrao Sheldon Cooper-a, on i njegove kolege postali su najviše plaćene TV zvezde - svedočenje koliko je popularna bila The Big Bang Theory. Međutim, to nije bio dovolјan razlog da on nastavi sa nastupom, a ispostavilo se da ga je mnogo toga što se dešavalo negde drugde u životu nagnalo da odustane od projekta, uklјučujući smrt njegovog volјenog psa.

"Bio sam stvarno uznemiren zbog, više od svega, jednog našeg psa, koji se tada stvarno približio kraju njegovog života tada. Kao što možete da shvatitw, to me stvarno uznemirilo. I dalјe to čini.

"Bio sam tako utučen. Izašao sam zbog bisa (za Boys in the Band) i pkliznuo sam se i slomio stopalo. Bio je to najstrašniji trenutak u narednih par dana, jer sam se osećao kao da sam na ivici litice... Tresao sam se i ugledao nešto stvarno mračno osim smrti psa. Suština je bila da je leto bilo zaista naporno. Pas je preminuo, imao je 14 godina, a Todd i ja smo bili zajedno 15 godina u tom trenutku, pa je to bio kraj jedne ere.

"Imao sam ovaj trenutak jasnoće za koji mislim da imate veliku sreću da naletite na mnogo načina govoreći: "Ne nastavljajte da ubrzavate. Znate? Iskoristite ovaj put da razgledate". I ja sam to radio.

"Ako ste mi rekli da mi je, poput oca, ostalo šest godina života, mislim da moram da pokušam i druge stvari. Ne znam ni šta su, ali mogu da kažem da moram da pokušam".

Sa Parsons-ovog stanovišta, imalo je smisla da napusti ’The Big Bang Theory’. Igrao je isti lik više od decenije i želeo je da isproba nešto drugo u vezi sa karijerom. Iako dugotrajni sitcom pruža finansijsku sigurnosnu mrežu svima potrebnu, on ima i svoje nedostatke. Zbog postavlјenog rasporeda snimanja svake godine, to je ograničenje za glumce koji bi možda želeli da se okušaju u drugim kreativnim poduhvatima - bilo da rade film, scensku predstavu ili čak produciraju. U poslednjih nekoliko godina, Parsons-u je možda postalo dosadno ponavlјanjem uloge u ’The Big Bang Theory’; pokušao je da radi i druge projekte, poput glume za HBO-u ’The Normal Heart’, ’Hidden Figures’, kao i scenskoj predstavi ’Boys in the Band’ koje je spomenuo u svom obrazloženju.

Otkad se ’The Big Bang Theory’ završila, Parsons je proširio njegove horizonte pojavlјujući se u Netflix-ovoj mini-seriji, ’Hollywood’. Takođe je unovčio njegovu Michael ulogu u filmskoj adaptaciji Michael , koja bi trebalo da bude objavlјena negde ove godine. Ipak, ostaje u Young Sheldon-u, koji se bavi ranim godinama odrastanja titularnog lika u Galveston-u u Teksasu, kao izvršni producent. Dok prequel predstavlja Iain Armitage u ulozi, on takođe daje glas starijem Sheldon-u.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu