•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li bi Sharon Stone mogla da zameni Kim Cattrall u ’Sex and the City 3’?

Cynthia Nixon otkrila je da bi Sharon Stone mogla da bude dobra zamena za Kim Cattrall u ’Sex and the City 3’. Cattrall nije bila stidlјiva zbog činjenice da ne želi da se vrati za treći film. Čini se da je njena dugotrajna svađa sa kolegenicom Sarahom Jessica Parker glavni razlog za njenu odluku. Parker, zajedno sa Nixon i Kristin Davis su više puta izjavile da bi želele da se svi okupe za ’Sex and the City 3’.

U novom intervjuu sa Andy Cohen, Cynthia Nixon je pitana o zameni za Kim Cattrall u mogućem ’Sex and the City 3’. Nixon je prvobitno želela da izbegne pitanje, ali Cohen ju je pritisnuo i spomenuo njenu kolegenicu Sharon Stone, koja je takođe bila prisutna u intervjuu. Nixon je tada rekla, "Mislim da bi Sharon bila, naravno, potpuno neverovatna. Kim je bila neverovatno sjajna kao Samantha, mislim da bi je Sharon učinila njenom".

Ime Sharon Stone izneto je više od nekoliko puta kao moguća zamena za Kim Cattrall u filmu ’Sex and the City 3’. U intervjuu iz 2017. godine, Cattrall je rekla, "još jedna glumica" trebalo bi da preuzme Samantha Jones ulogu. „Možda bi mogli da naprave Afroamerikanku Samantha Jones ili Hispanjolku Samantha Jones“, rekla je. Cynthia Nixon je takođe iznela ovu činjenicu. „Ali takođe sam čula da su mnogi lјudi rekli - uklјučujući i samu Kim Cattrall - da bi, ako bismo imali drugu četvrtu ženu, možda ovo bila žena u boji ovog puta i mislim da bi i to bilo neverovatno“ dodala je Nixon.

Sharon Stone je rekla da bi joj bila "čast" da ponovo radi sa Cynthia Nixon, mada veruje da su predlozi Kim Cattrall za ženu u boji "pravi" izbor koji treba da se nastavi. U oktobru 2018. Sarah Jessica Parker, koja je glumila Carrie Bradshaw, objavila je da su se planovi za ’Sex and the City 3’ zaustavili jer Cattrall neće da pristane da se vrati. "Prošla sam preko linije cilјa igrajući Samantha Jones, jer sam volela Sex and the City", rekla je Cattrall prošle godine. "To je bio blagoslov na toliko mnogo načina, ali posle drugog filma bilo mi je dosta".

Kim Cattrall je dalјe rekla, "Nisam mogla da shvatim zašto me jednostavno ne bi zamenili drugom glumicom umesto da gube vreme na maltretiranje. Ne, znači, ne". Iako Cattrall ima puno negativnih stvari da kaže o njenim iskustvima u hit HBO seriji, ona takođe ima lepe uspomene. „Bilo je to tako posebno vreme“, prisetila se Cattrall. "Bilo je u tome nevinosti - mada se to nije osećalo nevino dok se to događalo. Da bismo imali takav vremenski raspored za žene koje iskreno razgovaraju o nekoj temi bliske mom srcu, to nam je bilo potrebno". Što se tiče toga da li će se ’Sex and the City 3’ dogoditi sa zamenom za Cattrall, to je trenutno nejasno.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu