•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Safin je 007 najstrašniji negativac do sada, pogledajte priču o njemu u novoj ‘No Time to Die’ najavi

Imamo novu najavu za No Time to Die. Najnoviji film o James Bond-u, koji će poslužiti kao poslednji film Daniela Craiga, trebalo bi da izađe u novembru. Ovog puta suočiće se sa novom misterioznom pretnjom po imenu Safin, koju glumi oskarovac Rami Malek (Bohemian Rhapsody). Sada, MGM malo podiže zavesu pružajući nam bolјi osećaj za najnovijeg Bond negativca u novom kratkom filmu koji dolazi sa nekim novim snimcima.

Teaser počinje sa nekoliko spotova prepunih akcije, kao i nekoliko pogleda Rami Maleka kao Safin-a. Čujemo glas od Madeleine Swann, koju je još jednom glumila Lea Seydoux, koja upozorava 007 da ovaj čovek želi osvetu. Ali za ono u šta nismo sigurni. Malek u videu ima ovo da kaže o njegovom zlikovcu.

"Ono što sam zaista želeo od Safin-a bilo je da ga učinim uznemirujućim. Smatrajući sebe herojskim... Safin je strahovit protivnik. James Bond mora da se tome prilagodi".

Kako se novi James Bond video snimak nastavlјa, filmovi iz filma se i dalјe puštaju, uglavnom nudeći duži pogled na scene koje su već predstavlјene u trejlerima. Iako se čini da najava pokazuje puno, još uvek se ne upušta sasvim na teritoriju spojlera. Pojavljuje se i režiser Cary Joji Fukunaga, koji ima ovo da kaže o Safin-u.

"Ono što želi i šta je spreman da uradi, čini ga veoma zastrašujućim likom. I lično za Bond-a, ali i na globalnom nivou".

Redovni korisnici franšize Neal Purvis i Robert Wade napisali su scenario sa Cary Joji Fukunaga i Phoebe Waller-Bridge. U glumačkoj ekipi su i Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik i Billy Magnussen. Michael G. Wilson i Barbara Broccoli su producenti.

No Time To Die nastavlјa se nakon Spectre događanja iz 2015. godine. Bond je napustio aktivnu službu u korist mirnog života na Jamajci. Nјegov mir je prekinut kada se njegov stari prijatelј iz CIA-e Felix Leiter pojavi u potraži njegovu pomoć. Misija spašavanja otetog naučnika ispada mnogo opasnijom nego što se očekivalo. 007 završava na tragu Safin-a, misterioznog negativca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Ovo će na kraju biti najduža pauza između filmova o James Bond-u sa istim glumcem koji glumi glavnog junaka, pošto je prošlo pet godina od izlaska Spectre-a. Film je na kraju prošao dug, mukotrpan razvojni proces pre nego što se Cary Joji Fukunaga skrasio i uspeo da ga završi. Izdanje je takođe pretrpelo veliko, neočekivano kašnjenje jer je prvobitno trebalo da stigne u aprilu ove godine. Ali, to je postao jedan od prvih glavnih hita koji su pokrenuli njegovo puštanje na tržište kad su bioskopi počeli da se zatvaraju širom sveta u interesu javnog zdravlјa. No Time to Die je trenutno planiran za pojavljivanje u bioskopima 20. novembra.

Obavezno i sami proverite novi kratak film o samom filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...