•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Izvanredan život Dejvida Koperfilda' u bioskopima od 1. oktobra

Od britanskog reditelja Armanda Janučija u bioskope stiže najnovija adaptacija romana, čuvenog klasika Čarlsa Dikensa. Od četvrtka, 1. oktobra, svi ljubitelji dobre drame i britanske komedije, osvedočenog britkog humora moći će da pogledaju film "Izvanredan život Dejvida Koperfilda" koji je okupio poznatu ekipu glumaca - od dobitnika nagrade Oskar, Tilde Svinton i Pitera Kapaldija, preko voljenog Hjua Lorija, do mladog Deva Patela koji tumači naslovni lik, Dejvida Koperfilda.

Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti.

"To je putovanje kroz život, priča o tome kako on pokušava da pronađe svoj put," rekao je glavni glumac Patel o svom liku, a prodirući kroz masivno literarno delo koscenarista Sajmon Blekvel i reditelj Januči, koji su već zajedno radili na filmu "In the Loop", stavili su akcenat na komediju.

Sam Čarsl Dikens je govorio da mu je to jedna od najdražih knjiga, a roman se prvi put pojavio sredinom devetnaestog veka, kao autobiografski prikaz.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu