•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao novi trejler za Netflix-ov ’Over the Moon’

Netflix je predstavio novi trailer za ’Over the Moon’. Ovo je najnovija originalna animirana tvorevina koja dolazi od popularne streaming usluge. U ovom slučaju, angažovali su oskarovku Glen Keane-a, koji je poznat po radu na Disney-evoj ’The Little Mermaid’, kao i ’Beauty and the Beast’ kao animatora, kako bi predvodio ovu priču van sveta. Ovaj film mu služi kao dugometražni reditelјski debi. Kao što možemo da vidimo iz poslednjeg trejlera, on se potrudio za nešto što izgleda kao divlјi vizuelni spektakl koji je natoplјen kineskom mitologijom.

Trejler otvara mlada devojčica i njen otac koji dele lep trenutak pre nego što otkrijemo da njene mame više nema na slici. Večera s porodicom tada postaje pomalo nezgodna dok mlada devojka prepričava legendu o mesecu za koju veruje da je stvarna. Odlučna da dokaže da je u pravu, ona gradi raketu i leti na mesec sa njenim zečićem pomoćnikom. Pretvara se u fantastičnu, muzikom ispunjenu avanturu koja podseća na animirani film iz prošlih dana sa modernim izgledom.

Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang'e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (tata), Ruthie Ann Miles (mama), Margaret Cho (tetka Ling), Kimiko Glenn (tetka Mei), Artt Butler (ujak) i Sandra Oh (gospođa Zhong) čine glumačku postavu. U filmu se nalaze originalne pesme Christopher Curtis-a, Marjorie Duffield i Helen Park. Partituru je uradio oskarovac Steven Price (Gravity)

Glen Keane je prethodno osvojio Oskara za kratki film ‘Dear Basketball’. John Kahrs (Paperman) je na brodu kao ko-režiser, radeći zajedno sa Keane-om. Audrey Wells (The Hate U Give) napisala je scenario. Gennie Rim, (Dear Basketball) i Peilin Čou (Abominable) su na brodu kao producenti. Janet Yang, Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu i Thomas Hui služe kao izvršni producenti.

’Over the Moon’ se usredsređuje na bistru mladu devojku koju osnažuje odlučnost i strast za naukom. Ona zatim pravi raketni brod za Mesec da dokaže postojanje legendarne Mesečeve boginje. Po dolasku, ona sebe pronalazi u neočekivanoj potrazi koja je vodi do otkrivanja hirovite zemlјe fantastičnih stvorenja. Netflix ga opisuje kao „uzbudlјivu muzičku avanturu o kretanju napred, prihvatanju neočekivanog i moći mašte“.

Pearl Studios je film proizveo zajedno sa Netflix-om. Pored trejlera, uoči debija filma otkriven je i novi poster. U godini kojoj je iz očiglednih razloga jako nedostajala u velikim filmskim izdanjima, usluge strimovanja su priskočile u pomoć. Ali ovo je izdanje visokog profila namenjeno mlađim gledaocima, mada je i ono u kojem zasigurno mogu da uživaju svi. Iako su mnoga deca još uvek zaglavlјena kod kuće, ovo bi moglo da završi kao hit, ako je konačni proizvod dobar kao ovaj trejler. Over the Moon stiže 23. oktobra na Netflix streaming servis.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu