•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Voji Brajoviću uručena nagrada "Pavle Vuisić"

Dramskom umetniku Vojislavu Voji Brajoviću uručena je nagrada "Pavle Vuisić" za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem igranom filmu u okviru programa festivala "Filmski susreti" u Nišu.

Brajoviću je sinoć priznanje uručio kolega Vladan Živković.

U suretu s novinarima, pre svečanosti uručenja nagrade u niškom bioskopu Cineplexx, Brajović je napomenuo da je jako uzbuđen, jer se priznanje "Pavle Vuisić" dobija, a ne osvaja.

"Kada dobijate velike svetske nagrade na različitim festivalima teško je govoriti o Zlatnom medvedu ili Oskaru... O Pavlu Vuisiću je lako govoriti. Rano sam shvatio kakav je to profesionalac kao mladi glumac na snimanju televizijskog filma 'Šešir profesora Vujića'. Ljudi misle da je bio autentičan, ali istovremeno je bio štreber, studiozan, perfekcionista. Jednom prilikom sam ga podsetio da je na snimanju 'Šešira' 17 puta vraćao da ponovimo jednu scenu gde je on samo trebalo da 'sluša' kako ja 'filmski' sviram violinu. Ali, zaboga, on je bio nezadovoljan kako sluša", kazao je Brajović i dodao da mu je Vuisić jednom kazao da nema decu, ali da postoje neka deca kojima se dopada to što on radi.

"Rekao mi je da on ne želi tu decu da razočara. Ako pogledate njegove filmove shvatite da tu niko ne može biti razočaran", kazao je Brajović o velikom glumcu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...