•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx Galerija Belgrade - nova dimenzija filmskog iskustva

Najmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Galerija Belgrade, sutra, 30.10. zvanično otvara svoja vrata za posetioce. U prvoj fazi biće otvoreno nekoliko sala, dok će u narednom periodu, po prvi put u region, biti predstavljena IMAX® tehnologija.

Već od prvog radnog dana novog bioskopa, repertoar će se izdvojiti po upečatljivom sadržaju, koji publika nije imala priliku da vidi u takvom obliku. Dani klasičnog srpskog filma će publici predstaviti sedam restauriranih kultnih filmova domaće kinematografije producentske kuće Centar film. U periodu od 30. oktobra do 5. novembra, na velikom platnu će ponovo svoje umeće pokazati Dragan Nikolić, Milena Dravić, Zoran Radmilović, Pavle Vuisić, kao i mnoge druge legende srpskog glumišta. U petak, 30. 10, reviju će započeti film ,,Nacionalna klasa” – priča o Flojdu i njegovim ambicijama da pređe u višu klasu. Šta se desi kada se dva davitelja urote jedan protiv drugog, publika će otkriti u subotu, 31. 10, u filmu Slobodana Šijana, ,,Davitelj protiv davitelja”. Nedelja, 1. novembar, rezervisana je za ,,Varljivo leto ‘68”, a Batu Stojkovića ćemo imati priliku da vidimo na velikom platnu i 2. novembra, ali u legendarnom filmu ,,Maratonci trče počasni krug”. Borba za naklonost američke novinarke odigraće se u utorak, 3. novembra, u filmu ,,Nešto između”. Doktor Ilić i njegov ,,Poseban tretman” naći će se na repertoaru 4. novembra, dok će reviju zatvoriti Mira Furlan i Mima Karadžić u fillmu ,,Lepota poroka”, u četvrtak, 5. novembra. Ulaznice za Dane klasičnog srpskog filma su u prodaji po ceni od 300 dinara.

Pored podsećanja na neke od najistaknutijih domaćih filmova, Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će i najmlađima ponuditi omiljene aktuelne naslove po promotivnoj ceni od 300 dinara. ,,Trolovi: Svetska turneja”, ,,Snežana i sedam patuljaka”, ,,Lesi se vraća kući”, i ,,Kućni patuljci: Operacija kolačići” naći će se na repertoaru u prvim radnim danima novog Cineplexx bioskopa, od petka do nedelje.

Karte su u prodaji! Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...