•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx Noć veštica

Najveći strahovi se obistinjuju na velikom platnu Cineplexx bioskopa uz odabrane horor filmove od 29. oktobra do 1. novembra. Karte su u prodaji!

Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove?

Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote... U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, ,,Stan 32” koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Ljubitelji horor filmova imaće priliku da uživaju u omiljenom žanru u Cineplexx bioskopima kada nam se na veliko platno vraća i Džejmi Li Kertis u svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu ,,Noć veštica”, koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije. Oskarovka Lupita Njongo tumači glavnu ulogu u filmu ,,Mi”, priči o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika: iskrivljene verzije sebe samih. Filmovi koje možete pogledati u okviru Cineplexx Noći veštica su i ,,Groblje kućnih ljubimaca”, ,,Ukleto” i ,,Srećan dan smrti 2”. Potpunu čaroliju jezivoj noći pružiće maskirani likovi iz kultnih horor filmova koji će vas sačekati u našim hodnicima i bioskopskim salama, u subotu, 31. oktobra.

Ulaznice za „Noć veštica“, „Mi“, „Groblje kućnih ljubimaca“, „Ukleto“ i „Srećan Dan smrti 2“ su u prodaji po promotivnoj ceni od 300 dinara u beogradskim i 200 dinara u ostalim Cineplexx bioskopima, dok su karte za film „Stan 32“ u prodaji po redovnim cenama.

Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...