•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Push (2009)

Tajanstvena vladina agencija poznata pod imenom “Divizija” traži medije za eksperimente koji će povećati njihove moći kako bi na taj način okupili najmoćniju vojsku na svetu. Nažalost, skoro niko nije preživeo te eksperimente. Nick Gant (Chris Evans), druga generacija telekinetičara ili „pokretača“, skriva se otkad je Divizija ubila njegovog oca pre više od decenije.

Utočište je pronašao u gusto naseljenom Hong Kongu. Nick je isteran iz skrovišta kada Cassie Holmes (Dakota Fanning), trinaestogodišnja vidovnjakinja ili „promatrač“, potraži njegovu pomoć u traženju aktovke u kojoj se, kako ona tvrdi, nalazi 6 miliona dolara. Kako bi je pronašli, takođe moraju pronaći Kiru (Camilla Belle), „gurača“ u begu i jedinu koja je ikad preživela eksperimente Divizije.

Gurači poseduju najopasniju od svih moći: sposobnost uticaja na tuđe radnje usađivanjem misli u njihove umove. Međutim, Cassieina prisutnost ubrzo privuče pažnju Divizije i njenih lovaca na ljude, a Nick i Cassie moraju bežati kako bi ostali živi.

Uz pomoć tima prognanika sa posebnim sposobnostima ovaj neverovatni duo beži kroz tajanstvene kutke grada i pokušava ostati korak ispred vlasti u svojoj potrazi za Kirom. Budući da ih vode Cassieine vizije, oni su sve bliže svome cilju, ali shvate da se za aktovku takmiče sa porodicom smrtonosnih medija. Još opasniji je agent Henry Carver (Djimon Hounsou), pripadnik Divizije i moćni gurač koji treba i aktovku i Kiru kako bi stvorio nezaustavljivu vojsku sa paranormalnim sposobnostima.

Nick, Cassie, Kira i njihovi saveznici moraju pronaći način da nadmudre Carvera ako ga žele sprečiti u tome da provede svoj zlokobni plan.

Skup različitih likova sa zajedničkim ciljem mogu biti relativno zanimljivi, a pogledajte film ako nemate šta pametnije da radite ili nemate ništa pametnije na dvd diskovima.

NNT
Žanr:akcija, sf, triler
Godina:2009
Reziser:Paul McGuigan
Scenario:David Bourla
Uloge:Camilla Belle, Dakota Fanning, Chris Evans
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:32
Studio:Summit Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.summit-ent.com
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu