•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Ken Spears, jedan od kreatora popularne crtane serije Scooby Doo

Jedan od kreatora popularne crtane serije Scooby-Doo Ken Spears je preminuo u 82 godini života usled komplikacija od demencije.

Spears je zajedno sa svojim kreativnim partnerom Joeom Rubyjem kreirao animirane likove, a njihova originalna serija Scooby Doo Where Are You je trajala čak 50 godina. Prvi put je debitovala na CBS-u 1969. godine.


Tri meseca ranije je preminuo i Joe Ruby.

Predsednik Warner Brosa Sam Register je kazao da su svi tužni zbog njihovog odlaska, a porodici Kena Spearsa je uputio saučešće.

"Bio je pravi inovator u industriji, a njegovi pokloni nama su humor i pripovedanje koje oduševljava publiku. Ne možete pronaći ekran u svetu koji nije puštao Scooby-Dooa. Njegovim radom smo mi u Warner Brosu i dalje nadahnuti i počastvovani nasleđem koje je ostavio", rekao je Register.

Nakon što je službeno objavljeno da je Spears preminuo, službeni Instagram nalog Scooby Doo je odao počast kreatoru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...