•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Mad Max’ prequel ‘Furiosa’ sa Anom Taylor-Joy i Chrisom Hemsworthom u glavnim ulogama

I zvanično je: ‘Furiosa’ će se snima i saznali smo ko su prvi članovi ekipe. Chris Hemsworth, Anya Taylor-Joy i Yahya Abdul-Mateen II trebalo bi da glume u prequel-u filma Mad Max: Fury Road iz 2015. godine. Nastavak se razvija već neko vreme, ali trebalo je nekoliko godina da se sve spoji. Sada se reditelј George Miller konačno sprema da ponovo stane iza kamere.

Prema nekoliko izveštaja, svo troje glumaca zvanično su izabrana za prequel Mad Max, a koji će se fokusirati na mlađu verziju lika koju je glumila Charlize Theron u filmuu ’Fury Road’. Anya Taylor-Joy igraće glavnu ulogu. Nјeno ime je ranije bilo otkriveno u kontekstu kao glavni kandidat za ulogu, ali sada je kasting zvanično objavljen. Nema reči o tome koga će igrati Chris Hemsworth ili Yahya Abdul-Mateen II. Određeni detalјi zapleta takođe se za sada uglavnom drže u tajnosti, ali spremni smo da saznamo više o Furiosa-inoj misterioznoj prošlosti.

George Miller će još jednom sesti u režisersku stolicu. Režiser je podržao sve prethodne filmove u serijalu. Miller će takođe pisati i producirati zajedno sa Doug Mitchell-om, njegovim dugogodišnjim saradnikom. Miller je trenutno u pravnom sporu sa kompanijom Warner Bros. vezanom za novčana pitanja oko Fury Road-a, ali izgleda da su konflikti rešeni.

Anya Taylor-Joy poznata je po ulogama u filmovima poput ‘The Witch’ i ’Split’. Nedavno je glumila i u X-Men spin-off ’The New Mutants’, a trebalo bi da se pojavi u Edgar Wright-ovom ’Last Night in Soho’. Chris Hemsworth je poznat po ulozi Thor-a u Marvel Cinematic Universe-u. Poslednji put je igrao tu ulogu u filmu ’Avengers: Endgame’, koji predstavlјa film sa najvećom zaradom u istoriji bioskopa. Hemsworth je takođe glumio u Netflix-ovom hit akcionom filmu ’Extraction’ početkom ove godine, a vraća se ponovo u MCU za film ’Thor: Love and Thunder’, za koji se očekuje da uskoro počne sa snimanjem.

Yahya Abdul-Mateen II je zvezda u usponu. Glumio je kao Black Manta u filmu ‘Aquaman’, koji stoji kao finansijski najuspešniji DC film svih vremena. Glumac je takođe glumio u HBO-ovom Watchmen-u, koji je bio jedan od najvećih TV hitova 2019. Abdul-Mateen II takođe igra glavnu ulogu u novom Candyman-u, koji je nedavno pomeren na 2021, kao i uloga u ’The Matrix 4’, koji je trenutno u proizvodnji.

’Mad Max: Fury Road’ bio je jedan od najboljih filmova u poslednjoj deceniji. Po svom objavlјivanju 2015. godine dobijao je masovne pohvale, a film je nominovan za čak 10 Oskara, uklјučujući najbolјi film, na kraju je osvojio šest. Na svetskim blagajnama zaradio je 375 miliona dolara.

Još nema reči o tome koliko brzo kreće snimanje Furiose a i Warner Bros. još uvek nije odredio datum premijere.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila