•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najgledaniji film u Francuskoj "Zbogom moroni", od 19. novembra i u domaćim bioskopima

Francuska je oduševljena najnovijim ostvarenjem reditelja Alberta Dipontela "Zbogom moroni" beležići neočekivano veliku gledanost kada je krajem oktobra, u toku samo prve nedelje prikazivanja, više od pola miliona ljudi pogledalo ovo ostavrenje.

Od sledećeg četvrtka, 19. novembra, film će se prikazivati i na velikim platnima naših bioskopa.

Na domaćim repertoarima nižu se uzbudljivi i žanrovski raznovrsni domaći i evropski naslovi i uz sve preporučene epidemiološke mere predostrožnosti pred publikom je i dalje mogućnost bezbednog gedanja kvalitetnog filmskog programa.

ZBOGOM MORNI (Adieu les cons/Bye Bye Morons) je francuska komedija reditelja i scenariste Alberta Dipontela o teško bolesnoj ženi Suzi koja odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj petnaestoj godini. Luda pretraga po administraciji dovodi je licem u lice sa JB, starijim čovekom na ivici rastrojstva, kao i sa gospodinom Blanom čije je entuzijazam impresivan. Neverovatan trio krenuo je na urnebesno i dirljivo putovanje upuštajući se u spektakularnu potragu.

Glavna ženska uloga poverena je belgijskoj glumici Virdžiniji Efiri koju domaća publika pamti po filmovima "Sibil" koji je prikazan na prvom Festivalu francuskog filma u Beogradu 2019, kao i po ostvarenju "Noćna smena" koji je bio film otvaranja ovogodišnjeg Festivala francuskog filma i Drive in bioskopa na Adi. Poznata je po ulozi u trileru Ona (Elle) iz 2016.godine, kao i romantičnoj komediji Viktorija (Victoria) iz iste godine. Efira se proslavila pozajmljujući glas Liz Vilson u francuskoj verziji Garfilda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...