•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael J. Fox najavio kraj glumačke karijere, povlači se zbog zdravlja

Michael J. Fox, najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Povratak u budućnost', otvoreno je progovorio o najcrnjim danima u životu, kazavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.

Naime, njemu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori s tom bolešću, pre dve godine dobio je još jednu strašnu dijagnozu. Doktori su mu pronašli tumor na kičmi koji je ubrzano rastao. Trpio je užasne bolove i umalo ostao nepokretan.

Svoja razmišljanja na tu temu podelio je u svojoj novoj knjizi "Nema vremena kao budućnost" ("No Time Like the Future").

"Za sve postoji vreme, a moje radno vreme od 12 sati i pamćenje sedam stranica dijaloga je iza mene, barem za sada. Da bih bio pošten prema sebi i producentima, rediteljima, urednicima, scenaristima i glumcima, reći ću da ulazim u drugu penziju. To bi se moglo promeniti, jer se sve menja. Ali ako je ovo kraj moje glumačke karijere, neka tako bude", piše Fox u svojoj knjizi.

On će uskoro napuniti 60 godina i potpuno je fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Tracy Pollan s kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu sina Sama, blizanke Aquinnu i Schuyler i najmlađu kćerku Esme.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...