•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dejvid Linč radi seriju Wisteria za Netflix

Kultni režiser Dejvid Linč radi seriju “Wisteria” za Netflix , koja bi trebalo da se emituje krajem 2021. godine.

Slavni režiser i scenarista nije snimio dugometražni igrani film od projekta “Inland Empire” iz 2006, iako je poslednjih godina bio zauzet stvarajući novu sezonu serije “Twin Peaks” iz 2017. i radeći svoj kratki film “What Did Jack Do?” u 2019.

Ranije ove godine, njegov desetominutni crno-beli animirani kratki film “Fire” takođe je dobio javno izdanje.

Navodno, prema web stranici “Welcom to Twin Peaks” trenutno kontroverzni umetnik radi na novom projektu za Netflix sa radnim naslovom “Wisteria” prema sopstvenom scenariju, a njegova dugogodišnja saradnica Sabrina S. Saterlend trebalo bi da bude producent.

Publikacija Production Weekly izveštava da će projekat početi da se snima u maju 2021. Vijesti dolaze nakon što je Linč prethodno otkrio da bi vjerovatno radio na novom filmu da se nije desila pandemija COVID-19.

U međuvremenu, fondacija “Dejvid Linč” objavila je detalje dobrotvornog online koncerta koji će se održati sledećeg meseca i na kojem će nastupiti Elvis Kostelo, Grem Neš, Sting i Kesha.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...