•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čening Tejtum sprema horor film

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca u SAD Čening Tejtum sprema novi projekat i igraće u horor ostvarenju.

Da je u pitanju zaista interesantno ostvarenje govori u prilog i to što će se on snimati pod rediteljskom palicom isto tako poznatog dvojca - sa Filom Lordom i Krisom Milerom, koji su radili na komediji "21 Jump Street" u kom je Tejtum imao glavnu ulogu.

Za scenario je zadužen Ves Tuk ("Midway").

Jedina do sada dostupna informacija što se tiče radnje ovog filma jeste da će u pitanju biti moderna verzija klasičnih priča o čudovištima poput vukodlaka, a tematski se spominje se i grof Drakula.

Tejtum je osvojio srca pretežno ženske publike u ostvarenju "Magic Mike", u kom je igrao muškog stripera, ali je pokazao i svoj potencijal za komediju u naslovima "21 Jump Street" i "22 Jump Street".

Takođe se ostvario u filmovima "Logan Lucky", "Side Effect", ali i u Tarantinovom "The Hateful Eight".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...