•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kids fest od 19. do 27. decembra u bioskopu Vilin Grad

Od 16. do 27. decembra 2020. u bioskopu Vilin Grad i na online platformi Moj OFF biće održan 16. Kids Fest, pod sloganom „Filmski svet mašte“.

U okviru tradicionalnog dečijeg festivala projekcije će se održavati u prepodnevnim časovima, od 10h do 15h, ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju najnovije igrane i animirane filmovi za decu i mlade, sinhronizovane ili prevedene na srpski jezik.

Festival će se uz sve epidemiološke mere i uz smanjen broj publike u bioskopu Vilin Grad održati od 19. do 27. decembra, a film koji će svečano otvoriti ovogodišnju dečiju filmsku smotru je francuska sinhronizovana animacija "Jakari i veličanstveno pero".

O filmu:
Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuki dečaka i ponija koji trči poput vetra.

Na repertoaru naćiće se i "Fantastični povratak u OZ", "Stela", "Moja porodica i vuk", "Pat i Mat: Majstorske avanture", "Simov dar", "Romin frizerski salon", "Zov divljine", "Pinokio" i još puno drugih filmskih avantura.

REPERTOAR

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu