•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Millie Bobbi Brovn u projektu braće Russo u filmu 'The Electric State'

Joe i Anthoni Russo već nekoliko godina razvijaju Električnu državu pod svojim AGBO znakom, ali braća su planirala samo da naprave naučno-fantastični film. Sada, sa potencijalnim režiserom Andijem Muschiettijem usredsređenim na snimanje filma The Flash za Varner Bros, Rusovi su potpisali režiju filma u kojem će glumiti niko drugi do Millie Bobbi Brovn iz serije Stranger Things.

Na osnovu grafičkog romana autora Priče iz petlje Sajmona Stalenhaga, Električno stanje smešteno je u alternativnu budućnost gde ljudi i roboti žive zajedno u relativnoj harmoniji, a tinejdžerka (Brovn) shvata da je njen slatki, ali čudni novi robot prijatelj zapravo joj je poslao njen nestali brat. Ona i robot krenuli su u potragu za dečakom, otkrivajući pritom veliku zaveru.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu