•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Sing 2” - najavljene uloge i datum izlaska nastavka animiranog spektakla

Stigle su nam lepe vesti u vezi planova vezanih za nastavak animirane avanture “Sing 2” a u produkciji Universal Pictures / Illumination. “Sing 2” je nastavak filma “Sing’ iz 2016. godine, koji prati napore pozorišnog impresarija da spasi svoje mesto održavanjem takmičenja u pevanju a u kome učestvuju razne životinje. Režirao ga je Garth Jennings, a zajedno sa Christopheom Lourdeletom. “Sing” je okupio glumce sa A-liste, uključujući Matthev McConaughei, Reese Vitherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelli i Nick Kroll.

U ponedeljak je NBCUniversal objavio da su se Halsei, Pharrell Villiams i U2 frontmen Bono pridružili ekipi “Sing 2”. Pored toga, ekipa “Sing 2” objavila je da dodaje Bobbi Cannavale, Letitia Vright, Eric Andre i Chelsea Peretti. Novi članovi glumačke ekipe pridružuju se i zvezde prvog Sing-a McConaughei, Vitherspoon, Johansson, Egerton, Kelli i Kroll. Pored velikih vesti o kastingu, objavljen je i novi poster “Sing 2”. Na plakatu se pojavljuje McConaugheijev lik - otrcana koala poznata kao Buster Moon - koja viri u gomilu iza zavese.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...