•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najskuplje alimentacije u Holivudu

Ovo je lista svetskih "faca" koje svojim bivšim partnericama isplaćuju "vrtoglave" alimentacije.

Glumac Čarli Šin (Charlie Sheen) mesečno mora da izdvoji oko 90 hiljada eura za alimentacije. Nakon što se razveo od Deniz Ričards (Denise Richards), sud je odredio da mora da plaća 45 hiljada eura mesečno za kćerke Sam i Lolu. Istu svotu glumac mora da plaća i bivšoj partnerki Bruk Miler (Brooke Mueller) za njihova dva sina Boba i Maksa.

Edi Marfi (Eddie Murphy) teško se pomirio sa tim da će morati da plaća alimentaciju. Kada je obavljena DNK analiza, komičar je priznao da je otac Enđel (Angel) koju je rodila pevačica Mel B. Sud mu je odredio da mora da plaća oko 50 hiljada eura mesečno za devojčicu.

Glumac Mel Gibson bivšoj partnerki Oksani Grigorijevoj (Grigoriev) sa kojom ima kćerku Luciu plaća oko 16.500 eura.

Osim toga, ona se "obogatila" i nakon razvoda kada joj je pripalo pola njegovog bogatstva.

Muzičar Pol Mekartni (Paul McCartney) je svojoj bivšoj supruzi Heder Mils (Heather Mills) nakon razvoda isplatio nešto više od 40 miliona eura, a njihovoj kćerki Beatris svaki mesec plaća alimentaciju od oko 52.000 eura.

Pevačica Britni Spirs (Britney Spears) bivšem partner Kevinu Federlajnu (Federline) plaća alimentaciju za njihova dva sina Šona i Džejdena koja iznosi 45 hiljada eura.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...