•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Wonder Woman 1984" ostvario zaradu od 118 miliona dolara

Tokom novogodišnjih praznika, popularni film "Wonder Woman 1984" ostvario je zaradu od 5,5 miliona dolara na američkom tržištu te se tako ukupna zarada od filma popela na neverovatnih 118 miliona dolara.

Pored američkog tržišta, tokom novogodišnjih praznika, film je na svetskom filmskom tržištu uspeo da zaradi dodatnih 10,1 milion dolara.

Film "Wonder Woman 1984" prikazan je po prvi put u američkim bioskopima krajem decembra, a već tada filmski kritičari su naglasili kako bi film mogao ostvariti značajan uspeh. S obzirom na pandemiju koronavirusa koja je uzdrmala filmsku industriju tokom 2020. godine, mnogi su mišljenja kako su rezultati koje je ovaj film ostvario na tržištu izuzetno dobri iako su cifre daleko od onih iz predpandemijskog perioda.

Warner Bros je objavio podatke o zaradi i tokom božićnog vikenda, a procenjuje se da je film u tom periodu prikupio skoro 37 miliona dolara zarade u američkim i kanadskim bioskopima što je takođe rekordan iznos od početka pandemije koronavirusa. Pored projekcija u bioskopima, film je moguće pogledati i putem platforme HBO Max, a iz Warner Brosa su naveli kako je gledanost premašila sva očekivanja i na ovoj platformi.

Iz kompanije su pre nekoliko dana naveli kako će ubrzati razvoj trećeg filma "Wonder Woman" kojeg je takođe napisala i režirala Patty Jenkins, a u kojem izraelska glumica, 35-godišnja Gal Gadot glumi odvažnu junakinju Dianu Prince.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...