•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zamena Daniela Craiga za ulogu Jamesa Bonda još uvek nije izabrana

Franšiza James Bond još uvek nije spremna da pređe iz ere Daniel Craiga. Uprkos nedavnim glasinama da je Tom Hardy izabran za sledećeg 007, to nije slučaj. Dugogodišnji producent i franšizni vodič Barbara Broccoli potvrdila je da nisu odlučili ko će naslediti Craig-a u ulozi i da neće doneti tu odluku dok ne izađe ‘No Time to Die’.

Barbara Broccoli je nedavno intervjuisana u očekivanju izlaska ’No Time to Die’, koji će poslužiti kao konačni zaokret Daniel Craig-a kao kultnog agenta MI6. Bilo je mnogo spekulacija o tome ko će sledeći pokupiti Walther PPK. Taj razgovor se nedavno u velikoj meri okrenuo Tom Hardy-u. Međutim, Brokoli je situaciju ohladila i evo šta je imala da kaže.

"Uvek kažem: istovremeno možete da budete zalјublјeni samo u jednu osobu. Jednom kada film izađe, proći će neko vreme, a onda ćemo morati da se bavimo poslom budućnosti. Ali za sada, mi jednostavno ne možemo da razmišlјamo ni o čemu mimo Daniel-a“.

Ne može se reći šta nosi budućnost. Moglo bi da se dogodi da je Tom Hardy taj koji zauzima Bondov plašt. Ali čak i ako se to dogodi, odluka još uvek nije doneta. Kad god da se odluči ko će morati da popuni velike cipele koje je za sobom ostavio Daniel Craig, budite uvereni da to neće biti samo imitacija poslednjih 15 godina. Barbara Broccoli kaže da će uloga ponovo biti zamišlјena.

"Moraće iznova da se izmisli na način na koji je svaki glumac izmislio ulogu. To je ono što je toliko uzbudlјivo i zabavno u ovoj franšizi; lik evoluira. Na kraju, kad budemo morali da razmislimo o tome, naći ćemo pravu osobu".

Danijel Craig-ov mandat kao 007 bio je pomalo pomešan, sa velikim padovima poput Skyfall-a i relativnim najnižim nivoima poput Quantum of Solace. Ali Craig-ov debi Casino Royale iz 2006. godine smatra se jednim od najlepših naslova u istoriji franšize. Osim toga, Craig ima jedini film u seriji (Skyfall) koji je zaradio više od milijardu dolara. U stvari, biće teško lako zameniti tu magiju. Takođe, moglo bi da se shvati kao nepoštovanje ako su producenti već postavili njegovu zamenu pre nego što je Craig-ov konačni film uopšte objavlјen.

’No Time to Die’ režirao je Cary Joji Fukunaga, a u njemu ’Bohemian Rhapsody’ zvezda Rami Malek glumi glavnog negativca. U glumačkoj ekipi su još Lashana Lynch, Ana de Armas, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ben Whisaw i Naomie Harris. MGM je nedavno doneo odluku da premijeru filma odloži za 2. april 2021. godine, pomerajući ga sa datuma objavlјivanja od novembra, s obzirom na trenutnu neizvesnost oko bioskopa.

Budite uz Prolog, pratićemo sva ostala dešavanja u vezi budućnosti Bond-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...