•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se ’The Scorpion King Reboot’, The Rock se vraća u ulozi producenta

’The Scorpion King Reboot’ dolazi, dok Universal napreduje sa produkcijom u novom stilu naslova iz 2002. Originalna zvezda Dwayne Johnson vraća se da producira film zajedno sa Dany-em Garcia-om kroz njihovu Seven Bucks Productions firmu. Scenario će napisati scenarista nominovan za Oskara Jonathan Herman (Straight Outta Compton). Universal viši potpredsednik produkcije Jay Polidoro i kreativni direktor Tony Ducret nadgledaće projekat.

„The Scorpion King bio mi je prva uloga na srebrnom ekranu i počastvovan sam i uzbuđen što ću ponovo zamisliti i predati ovu kul mitologiju čitavoj novoj generaciji“, rekao je Johnson u izjavi. "Ne bih imao karijeru koju sam dovolјno srećan da je imam da nije bilo ’The Scorpion King’ i oduševlјen sam što mi u Seven Bucks Productions možemo da pomognemo da stvorimo te iste mogućnosti za druge vredne glumce danas. Verujem da će se Jonathan Herman potruditi da isporuči fantastičan scenario za našu globalnu publiku“.

U svojoj izjavi, Garcia je takođe govorila o odluci za reboot film o mumiji. "Originalni The Scorpion King bio je presudni katalizator koji nam je pomogao da nas katapultira u svet filma. Da bismo mogli sada da proizvedemo sledeću iteraciju kao deo naše ploče Seven Bucks Productions, poseban je trenutak u punom krugu, dokaz onoga što imamo bilo je dovolјno srećne da se izgradi za našu publiku i na kraju skroman podsetnik na vanvremensku vrednost autentičnog pričanja priča“, rekla je.

Do sada nije otkriveno mnogo o zapletu reboot-a, ali nova verzija je opisana kao „savremeni stav koji nije smešten u davnoj prošlosti poput originala. Johnson neće ponoviti njegovu ulogu naslovnog lika, ali će se možda pojaviti u filmu u drugom svojstvu“.

Objavlјen 2002. godine u režiji Chuck Russell-a, The Scorpion King je spinoff filmske franšize ’The Mummy’ u kojoj je glumio Brendan Fraser. Služeći kao prequel, priča je smeštena hilјadama godina pre događaja iz ’The Mummy’ nakon Mathayus-ovog dolaska na vlast kao Scorpion King-a u drevnom Egiptu. Film je obeležio Johnson-ovu prvu glavnu ulogu u filmu nakon njegovog prelaska u Hollywood iz profesionalnog rvanja. Ostvarivši veliku dobit na bioskopskim blagajnama, ’The Scorpion King’ je efektivno pretvorio Dwayne Johnson-a u bonafide filmsku zvezdu.

Na osnovu uspeha filma, ’The Scorpion King’ je iznedrio nekoliko njegovih nastavaka. Peti film iz serije, ’The Scorpion King: Book of Souls’, objavlјen je direktno za kućni video 2018. Međutim, Johnson se nije pojavio ni u jednom od ovih nastavaka, a različiti glumci su naizmenično glumili Mathaiyus-a u ostalim filmovima. Ipak, čini se da Johnson nije zaboravio na film koji je pomogao da njegovo pokretanje u Hollywood-u - karijera koja je od tada imala za rezultat to da je bivši profesionalni rvač postao najplaćeniji glumac u Sjedinjenim Državama.

Čini se verovatnim da će Johnson-ov novi’The Scorpion King’ biti pušten u bioskope, ali još nije određen datum premijere. Još uvek nema reči o tome kada bi realizacija mogla da počne, niti ko bi mogao da igra novog Mathayus-a.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila