•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator američke serije "The Office" negirao glasine o snimanju novih epizoda

Jedan od kreatora američke serije "The Office" negirao je glasine da je u toku snimanje novih epizoda, ali je dodao kako nije isključena opcija da se takvo nešto desi u budućnosti.

Deo glavne glumačke postave izrazio je želju za povratkom na set serije. Rainn Wilson (Dwight Schrute) i John Krasinski (Jim Halpert) su u nekoliko navrata potvrdili kako bi se rado vratili jednoj od najboljih američkih serija.

S druge strane, zvezda serije Steve Carell (Michael Scott) rekao je kako smatra da, koliko god fanovi i ekipa serije željeli nove epizode, to nije dobra ideja. Prema njegovim rečima, nove epizode ne bi bile jednako dobre kao i već snimljenih devet sezona.

Veliki broj fanova smatra da je serijal izgubio svoju draž nakon sedme sezone, kada je Carell zvanično napustio svoju ulogu i posvetio se drugim projektima.

"Nije nemoguće. Definitivno nije nemoguće. Voleo bih biti uključen u takvo nešto, ali trenutno radim na drugim projektima", kratko je prokomentarisao Daniels, dodavši kako ipak još uvek nema konkretnih planova za snimanje.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...