•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriveno koju epizodu „Prijatelja“ gledaoci najviše mrze

Uprkos tome što je omiljena širom sveta, serija „Prijatelji“ ("Friends") ima i najgore ocenjenu epizodu. Od ukupno 236, gledaoci jednu od njih - posebno ne vole.

Epizoda Prijatelja iz četvrte sezone pod nazivom Ona sa pozivom (The One with the Invitation) najniža je ocenjena na IMDb - Internet Movie Database, otkrilo je istraživanje portala money.co.uk.

Dok Ros (Dejvid Švimer) planira venčanje sa Emili (Helen Baksendejl), u toj epizodi njegova bivša devojka Rejčel (Dženifer Aniston) dobija poziv za njihovo venčanje u Londonu.

U epizodi su prisutni i inserti koji gledaoce podsećaju na najdramatičnije trenutke veze Rejčel i Rosa.

Rejčel ipak odlučuje da ostane u Njujorku sa trudnom Fibi (Lisa Kudrou), i da ne ode u London. Tu odluku će ipak promeniti u narednoj epizodi.

Epizoda The One with the Invitation, ima ocenu 7,2 na osnovu glasova gledaoca serije i posetilaca portala IMDb, što je i dalje relativno visoko u poređenju sa drugim serijama koje imaju prosek niži od proseka Prijatelja, a koji iznosi 8,5 za svih 10 sezona.

S druge strane, najbolje ocenjena epizoda na istoj platformi je Ona gde svi saznaju (The One Where Everyone Finds Out) iz pete sezone, u kojoj prijatelji saznaju za vezu Monike (Kortni Koks) i Čendlera (Metju Peri).

Očekuje se da nova epizoda Prijatelja, za koju scenario još nije napisan, u produkciji HBO Max, bude emitovana tokom 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu