•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Finiks opet u glavnoj ulozi u nastavku Džokera?

Jedini projekat na kome najtraženiji glumac današnjice Hoakin Finiks trenutno radi jeste niskobudžetna nezavisna drama “C’mon C’mon”, osvežavajuća promena za introvertnog umetnika kome je teško palo da iznova i iznova odgovara na ista pitanja u jeku medijske pažnje koju je iskusio krajem 2019. i početkom 2020. godine.

Nakon što je maestralno odigrao glavnu ulogu u bioskopskom hitu “Džoker” Toda Filipsa, Finiks od dve stvari nije mogao da pobegne – spomenute slave i salve pitanja o nastavku filma.

Teško je poverovati da Vorner Bros. u početku nije ni htio da snimi ovaj uvrnuti psihološki triler, te da je uporno smanjivao budžet Filipsu kako bi on odustao od ideje. Na kraju su mu dali 55 miliona dolara, što je “sitnica” kada su ekranizacije stripova u pitanju. Studio je tako propustio da podeli ogroman profit (preko milijardu dolara) koji je film zaradio. I iako “Džoker” može da ostane samostalan film, bez ijednog nastavka, sada su odlučni da dobiju svoje parče kolača.

Kako prenose američki mediji, ne samo da su Filipsa i Finiksa ubedili da snime drugi deo filma, već je u planu nekoliko novih DC ostvarenja sa ovim dvojcem ispred i iza kamere.

Zvanična potvrda se, ipak, i dalje čeka, a sve su oči uprte u reditelja i glavnog glumca.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....