•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Cena tvrdi da je ‘Fast & Furious 9’ dobar razlog za odlazak u bioskop

Usred neprekidnih kašnjenja zahvalјujući trenutnoj globalnoj situaciji, Fast & Furious 9 zvezda John Cena, hvali predstojeći akcioni film što je više moguće. Pored odlaganja kontinuiranih avantura Vin Diesel-ovog Dominic Toretto-a i njegovu visokooktansku porodicu, trenutne okolnosti dovele su i do zatvaranja bioskopa u svetu, a publika zabrinuta da li će se ikada ponovo vratiti uživaće u svetlu srebrnog platna. Cena izjavlјuje da je Fast & Furious 9 „definitivno razlog za odlazak u bioskop“. Dakle, ako su obožavaoci ikada bili u nedoumici, zvuči kao da je Cena spreman da ispravi stvari.

"Spremam se da ovaj projekat dođe publici od kada sam prvi put stupio na scenu. Nadam se da ste uzbuđeni koliko i mi!"

Nema sumnje da se rvač pretvorio u glumca, zajedno sa ostalim glumcima i ekipom, se nadaju da će do trenutka objavlјivanja filma stvari barem početi da se vraćaju u normalu, spremni da F9 upali veliko platno još jednom eksplozijama i automobilskim jurnjavama koje pomeraju granice verodostojnosti.

F9 nastavlјa sa Vin Diesel-ovim Dom Toretto-om, koji sada vodi miran život van mreže sa Letty i njegovim sinom, malim Brian-om. Međutim, oni znaju da opasnost uvek vreba iznad njihovog mirnog horizonta, a ovog puta će ta pretnja primorati Dom-a da se suoči sa grehovima njegove prošlosti ako bi da spasi one koje najviše voli. Nјegova ekipa se udružuje kako bi zaustavila razornu zaveru sveta koju je vodio najveštiji atentator i vozač visokih performansi koga su ikad susreli: čovek koji je takođe slučajno Dom-ov brat, Jakob, koga glumi John Cena.

Osim što je tvrdio da F9 vredi rizika povratka u bioskope, Cena je ranije pružio i određeni uvid u pravac nastavka akcije, objašnjavajući kako će se prošireno nasleđe serije na novi način isplatiti na novi način. „Fast 9, vrlo sličan BTS-u, oni imaju tu globalnu bazu fanova jer ove filmove snimaju dvadeset godina“, rekao je. "To je nasleđeni projekat. I najnoviji nastavak - svi znaju da će ga Fast ubiti kada je reč o akciji. Ono što volim Fast 9 je to što će lјudi videti kako će se to nasleđe tkati zajedno. Nije ni približno "šta će Fast da učini sledeće za akciju;' to je akcija na ivici vašeg sedišta, ali priče. Ako ste lјubitelј franšize, dobićete odgovore na pitanja, nova pitanja koja možete da razvijete, to je još jedno uporište za narativ. To su stvari koje volim".

Fanovi su primorani da sačekaju neko vreme na F9 sa odlaganjem pomerajući film unazad godinu dana. F9 je u početku trebalo da se pojavi u bioskopima još u maju 2020. godine, ali sada bi trebalo da se pojavi u bioskopima 2. aprila 2021. Uz toliko čekanja, lјubitelјi franšize će bez sumnje biti više nego spremni za povratak u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...