•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael B. Jordan će režirati i glumiti u Creed-u 3

Nakon glasina da će Creed-ova zvezda Michael B. Jordan prvi put stati iza kamere predstojećim threequel-om, Creed III, njegova koleginica Tessa Thomspon, koja u serijalu glumi Biancu Taylor, sada je potvrdila da će se ovo zaista i dogoditi. Dok je prošlog meseca razgovarala o nedavnom Jordan-ovom trijumfu da je proglašen najseksepilnijim živim čovekom, Tompson je obećala da će mu "dati puno sranja zbog toga", pre nego što je otkrila da glumac "režira sledeći Creed".

"Nisam razgovarala s njim o tome jer ću se pretvarati da se to nije dogodilo. Uskoro ćemo napraviti još jedan Creed i ne treba mi najseksi muškarac živ da... znate šta sam mislila, jednostavno mi ne treba. Ne treba mi ništa od toga. Previše je za moja ramena. Previše mi je za savlađivanje".

Thompson je dodala da će ’Michael B. Jordan's Sexiest Man Alive’ naslov "postaće municija za mene kad bude sa mnom kao režiser, samo ću mu reći da odabere seksualnost". Zvuči kao da će se Thompson šaliti sa Jordanom koliko god bude mogla, nečemu čemu se debitantski režiser nesumnjivo raduje...

Tompson je takođe rekla da će „to uraditi tek kasnije tokom godine“, što ima smisla s obzirom na to da će ona sledeći put ponoviti ulogu Valkyre u MCU za predstojeći nastavak ’Thor: Love and Thunder’ koji počinje da se snima početkom godine.

Glasine o Michael B. Jordan-u koji će debitovati u režiji sa Creedom 3 kruže već neko vreme, a proizvođač franšize Irwin Winkler rekao je prošle godine da je „obećao Michael B. Jordan-u da će dobiti priliku da režira Creed III. Prošle godine sam mu u razgovoru sa našom zvezdom Creed-a Michael B. Jordan-om ponudio priliku da ne samo da glumi, već i da režira Creed III“.

Jordan u međuvremenu nije bio stidlјiv u njegovoj želјi da stane iza kamere, rekavši u prošlosti da je njegovu karijeru proveo proučavajući skoro sve puteve u industriji. „Učim od moje dvanaeste godine, na snimanju“, kaže Jordan. "Gledajući šta svi rade, sva odeljenja. Od stvari u garderobi do zvuka. Uvek mi je bilo stalo do toga što je svima trebalo. To je nekako savršena perspektiva da moram da budem u mogućnosti da vodim set. Volim da sarađujem. I osnažim lјude da rade ono što najbolјe rade".

Objavlјen 2015. godine, prvi Creed nastavlјa Rocky sagu Silvester Stallone-a iz sasvim nove perspektive, predstavlјajući publici Adonis-a, konfliktnog sina bokserskog šampiona Apollo Creed-a. Adonis Johnson (Michael B. Jordan) nikada nije upoznao njegovog slavnog oca, koji je umro pre Adonis-ovog rođenja. Sa boksom u krvi, Adonis traži Rocky Balbo-u (Sylvester Stallone) i traži od penzionisanog prvaka da mu bude trener. Rocky vidi mnogo Apollo-a u Adonis-u i pristaje da mu bude mentor, čak iako se bori protiv protivnika smrtonosnijeg od bilo kog sa kim se suočio u ringu. Creed je kritički pohvalјen, postajući vrlo dostojan nastavak Rocky franšize za moderno doba.

Nastavak 2018. godine, Creed 2, nastavlјa rivalstvo Balboa / Drago i pronalazi Adonis-a kako prihvata izazov Drago-vog sina. Iako ne baš dobro prihvaćen kao njegov prethodnik, Creed 2 nastavio je sa finansijskim uspehom serije, čineći Creed 3 gotovo neizbežnim.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...