•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christopher Plummer priznaje da nikada više neće raditi sa Terrence-om Malick-om

Christopher Plummer, favorit za nagradu Oskar za najboljeg sporednog glumca u filmu „Beginners“, je jasno stavio do znanja da je jedan film koji je radio sa Terrence-om Malick-om, „The New World“, bio više nego dovoljan za njega. Zapravo Plummer odgovorno tvrdi da nikada neće ponovo raditi sa Malick-om, zato što je jako dosadan.

Priče o Terrence-u Malick-u su gotovo mitske, nemoguće ga je usnimiti na filmskim događajima, niti premijerama filmova, zato što pravi filmove na Kubrick-ov način, tako da se često sklanja iz javnosti i pojavljuje skoro jednom u deset godina na događajima u filmskom svetu. Govori se i to da prerađuje scenario satima, a isto toliko snima i montira svoje filmove ne bi li dobio upravo ono što želi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu