•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’A Quiet Place 3’ dobija novog režisera i datum objavljivanja u 2022.

’A Quiet Place 3’ je zvanično u produkciji. Paramount Pictures najavio je da će se franšiza nastaviti sa trećim filmom, koji će napisati i režirati Jeff Nichols (Mud, Midnight Special). Ovo dolazi uoči izlaska A Quiet Place Part II, koji je prvobitno trebao da stigne 2020. godine. Sada je pomeren za 2021. John Krasinski, koji je režirao prethodna dva nastavaka, pripremio je teren za predstojeći nastavak koji treba da stigne 2022. godine.

Prema novom izveštaju, Jeff Nichols će napisati scenario koji je urađen po ideji John Krasinski-og. Detalјi zapleta su trenutno u potpunosti skriveni, mada se nagađa da bi ovo moglo da bude istraživanje novog dela A Quiet Place univerzuma, za razliku od direktnog nastavka. Nema reči o tome da li će se vratiti neka od zvezda iz prethodna dva filma, poput Emily Blunt. Krasinski je zajedno sa Scott Beck-om i Bryan Woods-om napisao prvi ‘A Quiet Place’. Krasinski je uleteo solo u nastavku, napisavši scenario i sedeći u reditelјskoj stolici. Nichols će doneti malo nove krvi u horor/triler franšizu za treći deo. Iako određeni datum tek treba da bude objavlјen, kaže se da Paramount ima datum postavlјen u 2022. godini.

Jeff Nichols, do sada u njegovoj karijeri, nije krenuo na teritoriju franšize. Filmski stvaralac se probio dramom ’Take Shelter’ iz 2011. godine, koju je 2012. ispratio kritički priznati Mud, u kojem je glumio Matthew McConaughey. Nichols je imao dve funkcije objavlјene 2016. godine sa Midnight Special i Loving. Ovo je njegov prvi novi igrani projekat od 2016. godine.

Dogovor označava poverenje koje Paramount ima u ’A Quiet Place’ kao pokretač franšize. I to sa dobrim razlogom. Originalni i inventivni triler pojavio se u bioskopima 2018. godine i naišao je na široko priznanje kritike. Sa budžetom od samo 17 miliona dolara, film je zaradio impresivnih 340 miliona na globalnoj blagajni. Očekivalo se da će nastavak da se slično odvija i pre nego što su bioskopi počeli zatvaraju njihova vrata ranije ove godine. Paramount je nekoliko puta menjao izdanje nastavka kako bi osigurao da će da dobije bioskopsko izdanje, za razliku od puštanja u strimingu.

’A Quiet Place Part II’, nastaviće se sa Abbott porodicom odmah nakon događaja iz prvog filma. Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe se vraćaju, a glumačkoj ekipi pridružuju se Cillian Murphy i Djimon Hounsou. Konkretni detalјi zapleta uglavnom su ostali misteriozni, ali trejleri su nagoveštavali da će porodica napustiti udobnost njenog peskovitog puta i krenuti u širi, opasan svet.

Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller produciraju A Quiet Place 3 zajedno sa John Krasinskim, a Allison Seeger je na mestu izvršnog producenta. 'A Quiet Place Part II', ako bude sve kako treba, pojaviće se u bioskopima 23. aprila 2021.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...