•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reboot filma ’Knight Rider’ još uvek nije dobio odobrenje David Hasselhoffa

Moderna reinterpretacija popularnih vlasništva iz 1980-ih bila je veliki posao već neko vreme, ali ona koja je do sada ostala praktično netaknuta je akciona kriminalistička serija ’Knight Rider’. To će se sve promeniti zahvalјujući Jamesu Wanu, koji je nedavno došao na čelo ekipe koja planira da proizvede avanturu na velikom ekranu za naslovnog junaka Michael Knighta i njegovog pomoćnika, samosvesnog automobila koji govori - KITT. Sada je originalna zvezda David Hasselhoff izneo njegova osećanja u vezi sa predstojećim rebootom, kao i otkrivanjem da pokušava da Knight Ridera dovede u bioskope već poslednju deceniju.

"Detalјi koje mogu da podelim su da imam emocionalnu ulogu u tome i da imam strast. Tip koji to piše veliki je obožavatelј Knight Ridera. Poslao mi je njegovu sliku u automobilu Knight Rider. Zove se TJ Fixman. Koncept, zapravo ne znam. Bacio sam šešir u ring jer "nostalgija susreće Knight Ridera današnjice", što nije novi Knight Rider, već njegov nastavak. Žele da urade scenario koji ima moje odobrenje. Bilo da sam u tome ili ne, ili da li ga odobravam, odgovor je: ne znam".

Dakle, iako zvuči kao da Hasselhoffa drže uglavnom u mraku zbog reboota Knight Ridera, glumcu je bar data prilika da baci njegovo u njegova dva centa. Što je jedino tačno s obzirom na njegovu ulogu u seriji, zajedno sa njegovom kontinuiranom strašću za ponovnim uspostavlјanjem franšize. Hasselhoff je detalјno objasnio kako se držao te strasti u poslednjoj deceniji, pokušavajući da bezuspešno pokrene bioskopsku Knight Rider avanturu.

Uz objašnjenje razloga zbog kojih mu je imovina oduzeta iz ruku, Hasselhoff upućuje oštro upozorenje kreativnom timu iza Knight Rider reboota. Ne grešite, ne želite da gnjavite Hoffa.

"Ali ja sam imao prava na oko 10 godina na Knight Rider i nisam mogao da zagrizem. A ovi momci to imaju sada zbog vremena, zbog ponovne nostalgije, jer tip koji to radi dobija. Ne radi se o automobilu koji govori, već o odnosu između Michaela i KITTa. Takođe se radi o akciji i „jedan čovek može da napravi razliku“. A ako to urade, verovatno ću ga podržati. Ako to ne učine, gnjavili su Hoff-a".

Knight Rider prvobitno je trajao od 1982. do 1986. godine i emitovan je na NBC-u. U glavnoj ulozi Dejvid Hasselhoff u ulozi Michael Knight-a, naša avantura započinje kada naš junak gotovo fatalno biva upucan u lice. Dajući mu novi identitet zahvalјujući pojačanoj plastičnoj hirurgiji, Knight postaje primarni terenski agent u pilot programu njegove organizacije za javno pravosuđe, Fondacije za zakon i vladu (FLAG). Uz pomoć Knight Industries Two Thousand (KITT), snažno modifikovani, tehnološki napredni Pontiac Firebird Trans Am, Michael i KITT dovode se u situacije kada „direktna akcija može da pruži jedino izvodlјivo rešenje“.

Iako su detalјi zapleta za reboot retki, opisan je kao „današnji stav koji će zadržati volju održavajući protiv uspostavlјenja ton originala“, što bi, nadamo se, trebalo da bude dovolјno da zadovolјi Hoff-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...