•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Die Hard 6’ glasine sugerišu da je Bruce Willis spreman da se vrati kao John McClane, po poslednji put

Bruce Willis se možda sprema da konačno uskrsne John McClane-a za još jedan, poslednji film, Die Hard 6. Lik je poslednji put viđen u kritički osmišlјenom 2013. A Good Day to Die Hard, ali novi izveštaj sugeriše da se 65-godišnja akciona zvezda priprema za oživlјavanje serijala za šestu i poslednju avanturu, u kojoj će se junak bez sumnje ponovo naći na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Nažalost, izveštaj, za koji bi trebalo da se predvidi da je u ovoj fazi samo glasina, ne ide u detalјe u vezi sa pravcem Die Hard 6, ali ideja o poslednjem eksplozivnom izletu za John McClane-a prati ono što je prijavlјeno u prošlosti. Jedno vreme postojali su planovi za dovođenje Die Hard prequela na veliko platno. Okvirnog naziva McClane, projekat je na kraju otkazan nakon što je Disney kupio 20th Century Fox i prošao kroz listu predstojećih projekata sa pažnjom da smanji budžet. Iako detalјi predložene radnje ostaju oskudni, pričalo se da bi McClane predstavio Bruce Willisa samo kao cameo-a, kao uokvirivača za priču, dok bi mlađi glumac preuzeo ulogu John McClane-a kao policajca iz 80-ih.

McClane je navodno započeo život kao Die Hard Year One, koji bi koristio Die Hard prequel strip iz BOOM! Studios i pisca/umetnika Howard Chaykin. Izdata 2009. godine, Die Hard Year One je serija od 8 izdanja koja je smeštena u 1976. godinu i prati John McClane-a kao policajca početnika u Nјujorku.

Glasine oko Die Hard prequel-a slične su bezličnim glupostima koje McClane obožava da upucava, oni samo nastavlјaju, s dalјim nagađanjima da bi priča vratila Willis-a kao današnjeg McClane-a, koji bi započeo rad na slučaju vezuje se za slučaj u kojem je radio kao policajac sa 20 godina, s ulogom mladog McClane-a ili prepravlјenog ili koristeći neku zloglasnu tehnologiju za smanjivanje godina.

Izvršni producent Lorenzo di Bonaventura prethodno je objasnio pristup projektu, sasvim s pravom izjavivši da zapravo ne možete da radite Die Hard bez Bruce Willis-a. „Ne znam kako vi radite Die Hard bez Bruce-a“, rekao je tada. "Ideja da on nije previše značajan u ovom filmu uopšte nije tačna. Istražićemo Johna McClane-a u dvadesetim godinama. Ali isto toliko istaknuta je i verzija stara 60 godina".

Iako je ovo sve ostalo vrlo neodređeno u ovom trenutku, ideja da Willis ponovi ulogu kao starijeg i mlađeg John McClane-a sigurno se uklapa u ono što se dugo očekuje u nastavcima i opšta ideja trenutnog slučaja koji se vezuje za jedan iz 80-ih sigurno bi mogla da funkcioniše ako se uradi kako treba.

Willis, ponavlјajući Die Hard ulogu svih ovih godina kasnije, takođe nije bez presedana, glumac je nedavno glumio John McClane-a u reklamnoj kampanji za DieHard automobilske baterije. Možda je puzanje po unutrašnjim ventilacionim otvorima iznova proželo Willis-a želјom da se poslednji put vrati u franšizu Die Hard 6. Za sada se Willis vraća u naučnofantastičnu franšizu kako bi se borio protiv vanzemalјaca u Cosmic Sin-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...