•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U novim epizodama serije "Seks i grad" biće prikazana i pojava koronavirusa

Iako su detalji scenarija nove sezone serije "Seks i grad" još uvek nepoznati, glavna glumica Sarah Jessica Parker potvrdila je da će nove epizode prikazati pandemiju koronavirusa, piše Variety.

Jessica Parker je prošle nedelje u intervjuu za Vanity Fair istakla kako jedva čeka da vidi kompletan scenario za novih deset epizoda serije.

"Scenario je raznolik, epizode će biti vrlo uzbudljive. Scenaristi nisu dugo razmišljali o tome da li da u priču ubace pojavu koronavirusa, radnja serije se odvija u New Yorku - gde je pandemija itekako osjetna", rekla je glumica.

Podsetimo, u novim epizodama pojaviće se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Svaka od njih zaradiće nešto više od milion dolara po epizodi, što znači da će za kompletnu novu sezonu ostvariti zaradu veću od deset miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila