•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Geri Oldman predvodi ekipu trilera Crisis

Objavljen je prvi trejler za nadolazeći triler “Crisis”. Postavljen u pozadini epidemije korišćenja opojnih lekova, film sadrži tri isprepletene priče koje ističu pohlepu, nasilje i tragediju rata sa drogom.

Agent po imenu Džejk Keli kojeg igra Armi Hamer prati trgovca drogom koji je organizovao operaciju krijumčarenja fentanila sa više kartela između Kanade i SAD-a. Čini se da se njegova misija isprepliće sa Kler Rejman koju glumi Evandželin Lili, arhitekticom koja se oporavlja od zavisnosti oksikodona i traži istinu koja stoji iza umešanosti njenog sina u narkotike i kasnijeg nestanka.

U međuvremenu, doktor Tajron Bruver, koga igra sjajni Geri Oldman, univerzitetski profesor koji se bori protiv neočekivanih otkrića o svom poslodavcu, farmaceutskom divu koji na tržište donosi novo sredstvo protiv bolova koji ne izaziva zavisnost.

Ostali članovi glumačke ekipe su Greg Kiner, Mišel Rodrigez, Luk Evans, Lili Rouz Dep, Kid Kudi, Djuk Nikolson, Veronika Feres i Martin Donovan.

Film “Crisis” nastavak je hvaljenog trilera “Arbitrage”, pisca i reditelja Nikolasa Jereckija u kojem su glumili Ričard Gir i Suzan Sarandon.

Universal Pictures, Warner Brothers i Quiver Distribution stekli su prava na distribuciju u decembru 2020. Film će biti prikazan u bioskopima u SAD-u 26. februara, a nakon toga na strimingu 5. marta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...