•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netflix priprema novu poslasticu s Robertom de Nirom u glavnoj ulozi

Novi Netflixov triler “Formula” okupio je najveća imena današnjice. Scenarista i reditelj Džerard Makmari pohvalio se na Instagramu kako će u njegovom filmu glumiti Robert de Niro i Džon Bojega, s time da će 77-godišnja holivudska legenda biti ujedno i koproducent filma.

Džon Bojega, koji trenutno s Džejmijem Foksom i Tejonom Paris snima film “They Cloned Tyrone”, glumiće bivšeg talentiranog vozača Formule 1 koji je prisiljen da postane vozač za beg, a sve kako bi spasio jedinu porodicu koju je imao.

Bojega je inače svetsku slavu stekao ulogom Fina u trilogiji “Ratova zvezda” – “Sila se budi”, “Poslednji Jedi” i “Uspon Skywalkera”.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...