•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend 6. i 7. februara u bioskopu Vilin grad

Niže cene ulaznica, kokice i Mali Zabavnik za članove Porodičnog kluba!

Porodični vikend biće održan 6. i 7. februara u bioskopu Vilin Grad, a na repertoaru će se naći nova sinhronizovana avantura “Bezrepi Pele”.

Bezrepi Pele je animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep. Jednog dana, iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Pored ovog ostvarenja, na bioskopskom repertoaru će se naći i : Jakari i veličanstveno pero, Fantastični povratak u Oz i drugi…

Bezrepi Pele, kao i ostale animirane avanture, povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština uz nižu cenu ulaznica, ali i besplatne kokice i Mali Zabavnik koji će dobiti svi članovi Porodičnog kluba.

Repertoar, trejlere i termine filmova pogledajte na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila