•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Mućke" na poštanskim markama povodom jubileja

Britanska kraljevska pošta je odlučila da obeleži 40. godišnjicu omiljene BBC-jeve humorističke serije „Mućke“ (Only Fools and Horses) novom specijalnom edicijom poštanskih marki na kojima će se naći likovi Del Boja, Rodnija i njihovih prijatelja iz popularnog serijala.

Osam od 12 specijalno dizajniranih markica, koje će biti u prodaji od 16. februara, zasnovano je na poznatim replikama iz serijala, dok su ostale četiri fokusirane na četiri glavna lika Troterovih, a ona sa likom Del Boja naravno nosi čuvenu poruku: “U ovo vreme sledeće godine bićemo milioneri!", prenosi Skaj njuz.

"Mućke" su prvi put prikazane 1981. godine i pratile su doživljaje dva brata, uličnih trgovaca iz londonskog predgrađa Pekama, koji pokušavaju da se obogate, starijeg Del Boja, koga je tumačio Dejvid Džejson i njegovog manje snalažljivog mlađeg brata Rodnija, koga je glumio Nikolas Lindherst.

Osim Del Boja i Rodnija, seriju su obeležili i sporedni likovi poput njihovog dede ujka Alberta, Rakel i Kasandre, Marlin i Bojsija, čistača ulica Trigera, Mikija Pirsa kao i Majka, konobara u lokalnom pabu "Ragina glava" gde se celo društvo okuplja.

Serija je prikazivana sedam sezona, sa preko 60 epizoda i nekoliko božićnih specijala, a zvanično je ukinuta 2003. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...