•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Wanting Mare (2020) - uskoro

U svetu Anmaere, severno od grada Whithrena, divlji konji trče močvarama i uz obalu. Ovi su konji najcenjeniji gradski izvoz, a kao rezultat toga se jednom godišnje lovi, zarobljava, prodaje i prevozi preko mora. Za one u Whithrenu ova trgovina stvara unosne i uzbudljive mogućnosti: priliku da pobegnu iz svog stalno uzavrelog grada i krenu na zapadni kontinent Levithen ili samo da počnu iznova. U međuvremenu u maloj kući severno od grada, mlada žena umire na porođaju. Njene su poslednje reči pokušaj da svojoj kćeri ispriča život koji će imati i njeno nasledstvo “ponavljajućeg sna” koji se mora čuvati u tajnosti, jer sadrži sećanja na drugo doba davno pre, onog u kojem su magija i mit bili vrlo živi u svetu. Njena kćer Moira odrasta sama u Whithrenu, bez da joj iko objasni san, njenu jedinstvenu razliku i njeno mesto u svetu. Radi toga, ona odlučuje da napusti Whithren pod svaku cenu, uz pomoć Lawrencea, ranjenog mladića koji je učestvovao u kriminalnom pothvatu krađe karata.

Režija: Nicholas Ashe Bateman
Uloge: Jordan Monaghan, Josh Clark, Yasamin Keshtkar

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu