•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Penelope Kruz glumi u novom filmu Pedra Almodovara

Penelope Kruz i Pedro Almodóvar udružiće snage u novom filmu poznatog španskog reditelja, nazvanom “Madres paralelas” (Paralelne majke). Snimanje filma počinje sledećeg meseca.

Osim Kruz, u filmu glume i Aitana Sančet Hihon i Milena Smit kao i dve stare Almodovarove saradnice Hulijeta Serano i Rosi De Palma.

Glavne ličnosti su dve majke koje su se porodile u isto vreme, a događaji prate ono što im se dešava tokom sledeće dve godine.

“S ovim filmom vraćam se ženskom univerzumu, majčinstvu, porodici. Govorim o značaju značaj predaka i potomstva, o neophodnosti sećanja. Mnogo je majki u mojoj filmografiji, a one koje su deo ove priče veoma se razlikuju od ostalih”, izjavio je režiser.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...