•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer filma "Justice League"

Trailer filma "Justice League" u režiji Zacka Snydera emitovan je na HBO Max, a premijera je zakazana za 18. mart. Snyder je dobio priliku da snimi svoju verziju nakon što je sa seta originalnog snimanja 2018. godine otišao zbog neslaganja s kompanijom Warner Bros.

Film je produbljena verzija originala, a donosi veliki novitet u vidu Jokera kojeg će opet glumiti Jared Leto.

Potpuno novi zvuk dolazi od Junkieja XL, s kojim je Snyder želeo da sarađuje ​​na prvom filmu, ali koga je na kraju zamenio Danny Elfman u završnoj fazi produkcije. Ovo je bila samo jedna od promena nakon Snyderova odlaska iz filma i preuzimanja Jossa Whedona.

Nakon višegodišnje kampanje, uz podršku cele glumačke ekipe, napokon ćemo videti Snyderovu viziju superherojskog Behemota. Kao što se vidi u najavi, u filmu će biti više priča o kiborgu zvanom Victor Stone. Priča o liku će biti detaljnija u Snyderovoj verziji.

Pored toga, Snyder je najavio budžet od 70 miliona dolara za poboljšanje vizualnih efekata, dodavanje novih scena sa više likova poput novog superzlikovca Darkseida. Razlika između streaming i prve verzije mogla bi biti samo dodavanje nasilja, zbog kojeg je HBO Max verziji dodeljena ocena R.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...