•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Grant i Josh Hartnett pridružuju se glumačkoj ekipi u novom trileru Guy Ritchie-a

Guy Ritchie navodno želi da se ponovo okupi sa ’The Gentlemen’ zvezdom Hugh Grant-om za njegov sledeći projekat, trenutno neimenovani akcioni triler ranije poznat kao Five Eyes, u kojem glume mačo čovek Jason Statham i Parks i Recreation alumni Aubrey Plaza. Iako dogovor još nije zaklјučen, Grant je u prošlosti doživeo mnogo uspeha radeći sa Ritchie-em, dobivši jednoglasne pohvale i kritike i publike zbog njegovog prikaza šarmantno amoralnog privatnog istražitelјa, Fletchera u The Gentlemen-u iz 2019.

Zajedno sa Hugh Grant-om, Penny Dreadful zvezda Josh Hartnett takođe se navodno uklјučio u postupak za projekat koji je gledaocima prethodno predstavljen na Filmskom festivalu u Torontu kao Five Eyes. Ako bi se Hartnett pridružio Five Eyes-u, to ne bi samo obeležilo njegovu najveću filmsku ulogu u bliskoj deceniji, već i njegovu drugu saradnju sa reditelјem Guy Ritchie-em i zvezdom Jason Statham-om, sa glumcem koji se već pridružio paru za Wrath of Man, koji prati Stathama kao H, hladnog i misterioznog lika koji radi u kompaniji za autobuse koja je odgovorna za premeštanje stotina miliona dolara po Los Angelesu svake nedelјe.

Josh Hartnett je najpoznatiji po ulogama poput Lucky Number Slevin i 30 Days of Night, ali poslednjih nekoliko godina stavlјa njegovo ime u manje poznate projekte. Nadamo se da bi mu glavna uloga u ovim predstojećim projektima Ritchie/Statham trebala da postane unosna.

Five Eyes (ili kako se to na kraju nazove) u međuvremenu pronalazi Jason Statham-a koji ponovo vijori pod zastavom za bez gluposti akcioni film. Statham glumi divno nazvanog Orson Fortune, MI6 oružje i čelik agenta, kojeg „regrutuje globalna obaveštajna alijansa da bi pronašla i zaustavila prodaju nove smrtonosne tehnologije naoružanja koja preti da naruši svetski poredak. Nevolјno uparen sa ekspertom za visokotehnološke tehnologije CIA-e, Fortune kreće u misiju večnog putovanja gde će morati da iskoristi sav njegov šarm, domišlјatost i stelt kako bi ušao u trag i infiltrirao se u milijardera-brokera oružja.

Neobični komičar Aubrey Plaza preuzima vođstvo zajedno sa Statham-om, a glumica je nedavno otkrila njene planove da "uništi" osedelog akcionog junaka kada se na kraju sretnu na ekranu. „Jedva čekam da snimim ovaj film“, rekla je Plaza. "Nadam se da će mi to omogućiti da budem opaki agent CIA sa ultimativnim opakim. Nema nikog više opakijeg od Statham-a - i dolazim zbog Statham-a. Bolјe da se pripazi. Jer ću da uništim i to će da mu se svidi“.

Iako su detalјi o ulozi Aubrey Plaza u ovom trenutku uglavnom nepoznati, nada glumice da će joj film omogućiti da postane „opaki agent CIA-e“ o kome je oduvek sanjala, nagoveštava da će igrati „CIA-in tehnološkog stručnjaka“, koja je prethodno bila nazvana Sarah Fidel još kada je projekat nosio naziv Five Eyes.

Projekat je takođe nedavno dodao glumce poput Saw i The Princess Bride zvezde Cary Elwes i repera i The Gentlemen zvezde Bugzi Malone-a. Guy Ritchie će režirati i producirati film prema scenariju koji su napisali Ivan Atkinson i Marn Davies, obojica su nekoliko puta sarađivali sa reditelјem. Film će takođe producirati i finansirati Miramax uz STX distribuciju rukovanja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...