•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriven mural posvećen Marinku Madžgalju kod Ateljea 212

Mural posvećen Marinku Madžgalju otkrivane je u pasažu između solitera na uglu Vlajkovićeve i službenog ulaza u pozorište Atelje 212, u kome je prerano preminuli glumac bio stalni član ansambla do 2012. godine.

Autor murala Milan Milosavljeć poznatiji je pod pseudonimom Deroks.

"Na inicijativu Marinkovih prijatelja pokušao sam da našeg poznatog glumca predstavim na dostojanstven način. Svi na muralu prepoznaju karakterističan osmeh kojim je Marinko širio pozitivnu energiju. To je znak da smo obavili odličan posao", kazao je Milosavljević.

Otkrivanju murala ispred Ateljea 212 prisustvovali roditelji Marinka Madžgalja i brojni prijatelji preminulog glumca, među kojima su bili Ognjen Amidžić, Andrija Milošević, Marko Kon, Tihomir Stanić...

Maja Ðinović, Madgaljeva drugarica iz detinjstva, napomenula je da je ideja o muralu potekla od glumčevih prijatelja iz škole sa klase na Akademiji, iz pozorišta...

"Već četiri godine planiram današnji događaj. Sakupila sam sve dozvole stanara obližnjih zgrada, Ateljea 212... Gde god sam se obratila za pomoć izašli su mi u susret i jako sam srećna što je na današnji Dan prijateljstva i ljubavi prema Marinku otkriven ovaj mural. Marinko je voleo ljude oko sebe na poseban način i prilično sam sigurna da takvog čoveka nikada više neću upoznati", kazala je Ðonović.

Mural Marinku Madžgalju se nalazi pored onih koji su posvećeni legendarnim glumcima Zoranu Radmiloviću i Bori Todoroviću.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...