•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuvena "Zlica" iz 101 Dalmatinca sada u najnovijem Diznijevom nastavku

Studio Dizni upravo je objavio trejler za predstojeći film "ZLICA" (Cruella) čije je prikazivanje u domaćim bioskopima predviđeno za maj mesec.

Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da zarad koristi uništi pred sobom leglo nevinih psića, Zlica koju u najnovijoj izvedbi tumači popularna Ema Stoun (Emma Stone) sada nam se predstavlja mnogo godina pre nego što je postala lovac na krznenu štenad i 101-og dalmatinca.

Uz čuveni crtani film 101 Dalmatinac stasale su mnoge generacije, a 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi koji je nominovan za nagradu Zlatni globus.
Sada 25 godina kasnije, smeštenu u Londonu tokom kasnih sedamdesetih Zlicu glumi Ema Stoun u naslovnoj ulozi. Film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Zlica stiže u London da se proslavi kao dizajner. Njen njuh za modom upada u oko baronici Von Helman, modnoj legendi. Ali njihova veza pokreće tok događaja i otkrića koja će dovesti do toga da ona prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Najnoviji film "Zlica" režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami "Ja, Tonja", a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...