•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 25. februara do 3. marta

LOVAC NA ČUDOVIŠTA
Pored našeg sveta, postoji drugi - svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom. Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis (Mila Jovović) i njena jedinica (Ti Haris, Megan Gud, Dijego Boneta) bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja. U očajnićkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca (Toni Đa), čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

BERLIN ALEKSANDERPLAC
Najnovija filmska adaptacija istoimenog romana Alfreda Doblina, jednog od najvećih književnih dela dvadesetog veka.
Pokušavajući da čamcem ilegalno pređe iz Afrike u Evropu, Fransis doživljava brodolom. U tom trenutku očaja, obećava Bogu da će biti dobar čovek ukoliko preživi. Bog mu uslišava molitve i Fransis stiže u Nemačku živ i zdrav. Međutim, živeći kao izbeglica bez državljanstva i jednakih prava, nije mu ni malo lako da se drži svog obećanja.

Radni dani

Tom i Džeri, sinh.

Berlin Aleksanderplac

Jedini izlaz

Lovac na čudovišta

13:30 15:20 17:10

13:40

16:50 19:00

18:50

Vikend

Tom i Džeri, sinh.

Jedini izlaz

Lovac na čudovišta

Fantastični povratak u Oz, sinh.

11:40 13:00 13:30 15:20 17:10

16:50 19:00

15:00 18:50

11:30

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila