•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sjajne animirane avanture ,,Tom i Džeri" i ,,Duša" po ceni već od 230 dinara

Specijalna ponuda za članove Porodičnog film kluba očekuje vas u Cineplexx Niš bioskopu. Za kupovinu 3 ili 4 ulaznice za neki od aktuelnih animiranih filmova, ostvarujete sniženu cenu od 230 dinara za 2D projekcije.

Sinhronizovana avantura ,,Tom i Džeri” oživljava ponovo jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji, kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči ,,venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma, kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, ubrzo se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Glavnim likovima glasove su pozajmili elena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Peđa Damjanović.

Najnovija Dizni i Piksar animacija, dobitnik nagrade ,,Zlatni globus” za najbolji animirani film ,,Duša” vodi nas na fantastično putovanje. Priča prati učitelja muzike Džoa koji dobija retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu baš u trenutku kada ga jedan nesmotren korak odvodi u neobično okruženje gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese pre nego što se pojave i dođu na Zemlju. Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lepo u vezi sa življenjem, uspeva i sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja.

U sinhronizaciji su učestvovali naši poznati glumci Hadži Nenad Maričić, Jelena Trkulja, Dubravko Jovanović, Milena Predić i Sofija Maričić.

Ove fantastične animirane avanture, možete pogledati u Cineplexx Niš bioskopu već po ceni od 230 dinara za 2D projekcije uz članstvo u Porodičnom film klubu. Naime, za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove, članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu.

Učlani se već danas, klikom na link https://www.cineplexx.rs/clanstvo/porodicni-film-klub/ uz jednostavnu i brzu registraciju i svoju karticu preuzmi na blagajni Cineplexx Niš bioskopa prilikom prve sledeće posete. Uživaj u pogodnostima i sniženim cenama ulaznica za celu porodicu.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...