•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

She's All That (1999)

“She's All That” je američka romantična komedija reditelja Robert-a Iscove-a. Radi se o adaptaciji komada George-a Bernar-a Shaw-a “Pygmalion”. Ovo je bio jedan od najpopularnijih tinejdžerskih filmova 1990. godina i odmah je dospeo na prvo mesto boks ofis liste u prvoj nedelji svog prikazivanja.

U filmu se govori o tome kako ja Zach Siler (Freddie Prinze, Jr.) – fudbaler, predsednik razreda i počasni učenik, najpoznatiji mladić u svojoj srednjoj školi u Kaliforniji. Na početku filma, njegova takođe popularna devojka Taylor Vaughn (Jodi Lyn O'Keefe) ga ostavlja i započinje vezu sa zvezdom rijaliti šoua “ The Real World”, Brock-om Hudson-om (Matthew Lillard), koji je jako čudan, a upoznala ga je tokom prolećnog raspusta. Iako je povređen Taylor-inim izborom, Zach teši sebe time što javno govori da je ona zamenljiva. Zach-ov prijatelj Dean Sampson, Jr. (Paul Walker), se ne slaže sa tim, a tako dolazi do opklade oko toga da li Zach može da pretvori bilo koju devojku u Kraljicu mature koja ih očekuje.

Dok hodaju školskim dvorištem, Dean odabira za taj “eksperiment” Laney Boggs (Rachael Leigh Cook), čudnu, jako odgovornu i smotanu učenicu slikarstva, koju Zach za kratko vreme treba da pretvori u najlepšu devojku u školi i buduću Kraljicu mature.

Zach prilazi Laney i transformacija započinje. Dolazi do velikog broja komičnih situacija, preokreta ali i naravano očekivane transformacije ružnjikave glavne glumice u najlepšu deovjku u školi. Zach se čak i zaista zaljubljuje u nju, a osećanja su naravno uzajamna i sa Laney-ine strane.

Film “She’s All That” je odlična tinejdžerska romantična komedija koja je naišla na odlične kritike i jako je dobor prihvaćena kod publike. Zaista je vredi odgledati.


Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:romantična komedija
Godina:1999
Reziser:Robert Iscove
Scenario:R. Lee Fleming Jr.
Uloge:Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard
Uzrast:PG-13
Award:8 osvojenih, 5 nominacija
Studio:Miramax Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu