•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BIOSKOP CINE GRAND DELTA PLANET BIĆE OTVOREN 22. APRILA

BIOSKOP CINE GRAND DELTA PLANET BIĆE OTVOREN 22. APRILA

Pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za potpunu udobnost,
platna vrhunskog kvaliteta i Dolby ATMOS - ozvučenje poslednje generacije!


Predstavljamo vam i salu
Cine Grand EXPERIENCE - nezaboravno iskustvo!
Veće platno, kristalna slika, Dolby ATMOS zvuk, VIP podesive fotelje i poseban dizajn!

Najlepši bioskop u gradu, Cine Grand MCF, biće otvoren 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet. Ljubiteljima kinematografije i velikog platna, bioskop Cine Grand će pružiti nove mogućnosti doživljaja filmskih ostvarenja.

Bioskop Cine Grand teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme, posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.
Posetioci bioskopa Cine Grand u tržnom centru Delta Planet na raspolaganju imaju pet pažljivo dizajniranih bioskopskih sala, sa ukupno 750 fotelja za posebnu udobnost, laserske projektore, platna najboljeg kvaliteta i Dolby ATMOS - ozvučenje poslednje generacije.
Sala LJUBAV
"Kvadrat po kvadrat - srce. Kvadrat je prvi geometrijski oblik koji nas poziva da se negde stacioniramo, da stvarima koje nas okružuju damo formu. On je istovremeno i znak sjedinjenja četiri elementa – zemlje, vode, vatre i vazduha".
Svaka sala poseduje kožna sedišta, kao i sedišta za parove , takozvana "ljubavna sedišta". Posetioci će filmska ostvarenja moći da gledaju na platnu vrhunskog kvaliteta i uz moćan i jasan zvuk, koji garantuje Dolby ATMOS sistem.
Dok su radili na dizajnu sala, tim eminentnih arhitekata inspiraciju je našao u prirodi i matematici, pa su tako nastale sale Ljubav, Mačka, Pčela i Pahulja. Ideja dizajna sala je da kroz jednostavne geometrijske oblike prikaže i ilustruje delove sveta, odnosno prirode koja nas okružuje.
Sala PAHULJA
"U osnovi glavnog elementa ove sale je krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove, nema stranice. Baš zato su ljudi u njemu oduvek videli simbol jedinstva. Krug poziva na akciju, simboliše vremenske cikluse, smenu godišnjih doba, kretanje planeta oko Sunca – u njemu zaista vidimo sliku savršenog kosmičkog ritma."
Posebno se izdvaja novi koncept poimanja bioskopske sale, te glavna sala u bioskopu Cine Grand Delta Planet nosi naziv - Experience.
Predstavljamo vam Cine Grand Experience - nezaboravno iskustvo!

Experience sala ima najveće platno u bioskopu, posebnog kvaliteta za kristalno jasnu sliku, i ozvučenje iz Dolby ATMOS laboratorije, koje proizvodi čist i višedimenzionalni zvuk za efekat sveobuhvatnosti, ali se i prilagodjava atmosferi u sali - kako se ne bi oduzelo od filmskog kvaliteta. U Experience sali su postavljene dugo birane kožne fotelje, sa podesivim naslonima za leđa i noge, koje će gostima pružiti udobnost na koju nisu navikli u bioskopu. Ono što Experience salu čini posebnom, u odnosu na sve ostale sale u bioskopu, je i jedinstven dizajn, koji se mora videti i doživeti. Na podu i plafonu sale ispisane su posebne inspirativne poruke Morzeovom azbukom. Zbog svih ovih karakteristika, sinomnim za Cine Grand Experience je nezaborano iskustvo.

Bioskop Cine Grand biće ekskluzivni zastupnik premium brenda The Kokice. The Kokice su pravi gurmanski proizvod, ručne izrade, domaćeg porekla, bez veštačkih aroma, zaslađivača, emulgatora i boja, jednostavno - kokice kakve do sada niste probali.

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji će biti namenjen svim generacijama.
Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red objekata za celu porodicu.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...